OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita Meksikosta / takki Shambalove / laukku COS / vyö BikBok* / hattu 2hand / aurinkolasit Karl Lagerfeld*  / kello Jenkeistä (*saatu)

Minua ujostutti ihan kauheasti ottaa näitä kuvia. Normaalisti bloggaajien kesken kirmataan kadulle kamerat käsissä ja räpsitään asukuvat onnesta hihkuen. Nyt minä ujostelin. Otin Sarasta muutamat kuvat ja pohdin siinä samalla, että pyytäisinkö häntä ottamaan vastaavasti minusta. Olin jo aikeissa haudata ajatuksen, kunnes ojensin oman kamerani Saralle. Te ette ehkä huomaa, mutta itse näen selvästi pientä ujostelua näissä. Muutamien bloggausvuosien jälkeen olen jo tottunut ottamaan asukuvia keskellä katua, mutta eilen olin taas kauhusta jäykkänä kuin silloin alkuaikoina. Otettuamme kuvat selasin ne läpi ja herkistyin hieman. Sanoin Sarallekin, että jo nyt on kumma, että jos joku ottaa minusta kivat kuvat niin minua alkaa itkettämään 😀 Nämä olivat onneksi onnenkyyneleitä. Ehkä jännitys laukesi siinä samalla.

Kuvissa minulla on nyt päällä se Meksikon tuljainen. Tuo kivaa väriä koko mustaan asuun, mutta haaveilen sitä jo kesäisempien asujen keskipisteeksi. Kesän tuloa ennen ehditään varmasti ottamaan aika monta muuta kuvaa ja ensi kerralla yritän astua hieman vapautuneemmin kameran eteen!

XOXO
signature

What do you think?

17 Comments
 • Riikka
  March 22, 2013

  Ei näissä kuvissa kyllä ujostelu näy, upeita kuvia! Ja olen vähän kateellinen sun rusketuksesta 😉

  • Casey
   March 22, 2013

   Hyvä näin 🙂 rusketus kyllä rapisee niin nopsaan pois, höh!

 • Minna
  March 22, 2013

  Hei,

  joskus vähän aikaan sitten laitoin sulle kommenttiboksissa että, miks sun blogista on tullu näin tylsä ja yms! Sitten kun luin hiuspostauksesi, hyvä etten alkanut itkemään kun mulle tuli niin hirveä omatunto!

  Miten kauhea saatoinkaan olla ja laittaa sulle semmosen kommentin tietämättä mitä sulle on tapahtunut ja miten vaikeaa sulla on ollut!

  Pyydän anteeksi siitä, blogisi on edelleen ihana ja ainutlaatuinen, se vain että olet kaunis nuori nainen eikä tuommoinen hius asia saisi murtaa sua, on paljon ihanampaa nähdä näitä sinun asukuvia mitä semmoisia missä sua ei näy!

  Tsemppiä sulle ja enemmäb näitä asukuvia! 🙂

  • Casey
   March 22, 2013

   Eihän siinä tilanteessa voinut kukaan tietää oliko blogin tylsyyteen takana tämä vai vaan yksinkertaisesti saamaton bloggaaja, joten älä nyt sitä murehdi! En ottanut sitä mitenkään vakavasti, koska olin itsekin sitä mieltä että nyt täytyy saada tähän jotain eloa. Sinä itse asiassa annoin viimeisen sykäyksen sille, että päätin kirjoittaa hiuspostauksen 😀 heh mutta asukuvat ovat nyt palanneet, toivottavasti jäädäkseen 🙂

 • Annina
  March 22, 2013

  Näytät aivan yhtä ihanalta kuin ennenkin!

 • Kristiina
  March 22, 2013

  Onpas ihana asu! Ja olet mielettömän kaunis näissä kuvissa!:)

 • Noora
  March 22, 2013

  Nämä kuvat ovat todella herkkiä ja niissä on syvyyttä. Ihan älyttömän hienoja kuvia. Voisin vaan tuijottaa niitä. 🙂 Toivon sulle ihan suunnattoman paljon voimia! Olet ihana!

 • riiri
  March 22, 2013

  Hei oot ihana!! Super kivoja kuvia:)

 • Sara
  March 22, 2013

  Vitsi miten upee oot!! Otan jatkossakin kuvia <3 :')

  • Casey
   March 22, 2013

   :’) kiitos ihana <3 sunnuntain tsuumaillaan taas vuorotellen!

 • hanna
  March 22, 2013

  Ihana olet!! Säteilevän kaunis 🙂

 • moelli
  March 23, 2013

  Yhtä ihana olet kuin ennenkin ja suloista vaan jos vähän ujostuttaa!! 🙂 Loistavasti sopii asukokonaisuus yhteen ja ihana on ollut lukea teidän Meksikon matkasta! 🙂

 • Susanna M
  March 25, 2013

  Hei! Kommentoin seuraamiani blogeja todella harvoin, mutta nyt en yksinkertaisesti voinut jättää sitä tekemättä. Nämä kuvat ovat nimittäin ihan mykistävän upeita ja SINÄ olet ihan mielettömän kaunis! Myös tyylitajusi on pettämätön ja valtava inspiraation lähde <3 KIITOS, että kirjoitat tätä blogia! Olet todella loistava roolimalli lukijoillesi ja ihailen sitä, miten olet selvinnyt vaikeistakin asioista etkä ole antanut niiden lannistaa! Olet upea juuri tuollaisena kuin olet ja varmasti kokemuksesi ovat tehnet sinusta vahvemman, se tunnelma välittyy näissä kuvissa aivan eritysesti.

  Ihanaa kevättä! 🙂

  • Casey
   March 25, 2013

   Olen nyt viisi kertaa yrittänyt kirjoittaa sinulle jotain vastausta tähän kommenttiin, mutta en saa mitään järkevää aikaiseksi. Tämä onnistui mykistämään minut ihan täysin. Kiitos, että päätit kommentoida, tämä todella kosketti <3 ihastuttavaa kevättä sinullekin 🙂

Previous
9 X HAT
Ujostelija