SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 5 Viime viikolla lukuisista somekanavista ja blogeista pursusi inspiraatiota Tukholman muotiviikoilta. Mahtavien tyylien ja uusimpien trendien lisäksi kuvista tulee monesti bongattua oivia kahvila- sekä ravintolavinkkejä. Minulla onkin tapana kirjoittaa puhelimen muistioon ylös kaikki minua houkuttelevien paikkojen nimet, jos joskus satun vaikka reissaamaan kyseiseen kohteeseen ja tarvitsemaan ravintolavinkkiä. Tämä pieni juttu säästää muuten ihan mielettömästi aikaa ja aivosoluja, kun ruokasuunnitelmat on käytännössä tehty reissuille etukäteen valmiiksi. Tämän taktiikan opittuani on nälkäkiukut vähentyneet puoleen, jes!

Mutta niin, Tukholmaa fiilistellessä tuli mieleen, että keväällä siellä vieraillessani testasin pari ylös kirjaamaani paikkaa, jotka osoittautuivat tosi hyviksi, mutta unohdin ihan täysin postata niistä teille. USINE-niminen ravintola saattaa olla jo monille tuttu Instagramista, mutta pakko vielä nostaa se esille postauksen muodossa. Sen verran kiva miljöö ja hyvä ruoka siellä oli.

SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 6SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 2SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 4Tällä hetkellä ainut USINE-ravintola sijaitsee Södermalmilla, mutta jos ymmärsin oikein, niin tulossa on myös toinen ravintola johonkin päin Tukholmaa. Mahdollisesta uudesta paikasta en osaa sanoa sen enempään, mutta tästä Södermalmilla sijaitsevasta kyllä. Ravintola on tosiaan sisustettu melko vahvalla industriaalisella tyylillä, jossa betoni, katosta roikkuvat lamppurivistöt, “paljaaksi” jätetyt kattorakennelmat näyttelevät pääosaa. Vaikka olen jo hieman kyllästynyt tähän trendiin, niin tässä paikassa oli kuitenkin jotain ekstraa, joka teki siitä viihtyisän ja mielenkiintoisen.

SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 7SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 1Ravintola on jaettu kahteen puoleen, joista Bistro 38 on enemmän a la carte -henkinen ja Poche 36 tapas nimensä mukaisesti tapas paikka. Tarjolla on niin lounasta, illallista kuin viikonloppubrunssiakin. Brunssi taitaa olla saanut eniten kehuja ja huomiota somessa, mutta valitettavasti emme sinne tällä reissulla ehtineet, vaan söimme illallista Bistro 38 puolella. Ei siinäkään mitään vikaa ollut, päinvastoin! Tuo ylempänä näkyvä kala-annos oli ehkä yksi maukkaummista ikinä.

Ainoa pieni miinus meidän kohdalla oli se, että paikka ei ihan soveltunut lapselle, vaan oli enemmänkin aikuisten istuskelupaikka. Vaikka söimme illallista suhteellisen aikaisin, oli ravintolan musiikki jo siihen aikaan niin kovalla, että kaksivuotias oli hieman hämmentynyt, kun ei kuullut mitä äiti toisella puolella pöytää sanoi. Eli jos harkitsette illalliselle menoa tähän kyseiseen ravintolaan, niin ehkä parempi mennä aikuisten kesken. Brunssi ja lounas ovat sitten varmasti ihan eri juttu. Ensi Tukholman reissulla haluankin päästä testaamaan tuon paljon kehutun brunssin, jolla tarjolla on mm. erilaisia burgereita ja milkshakeja 🙂

SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 8SI MODA STOCKHOLMA USINE 2016 3USINE

Södermalmsallén 36-38,

118 28 Stockholm

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
You, me and biker jackets