Uuden kodin lattia tilattu

Pitkään sitä mietittiin, punnittiin ja arvottiin, mutta loppujen lopuksi se meidän alkuperäinen ihastus kolmen vuoden takaa, jolloin tontin ostimme, vei voiton. Halusimme uuteen kotiimme kodikkaan ja lämpöisen lattian – aivan erilaisen kuin edelliseen, jossa remontin yhteydessä maalasimme lattiat valkoisiksi. Pisimmän korren vei Timberwisen parketti sävyssä öljyvahattu Cream. Alakerran isoon yhteinäiseen tilaan tilasimme sen ladottuna kalanruotokuviion ja yläkertaan suorana lankkuna, sillä se sopi mielestäni paremmin makuuhuoneisiin.

Lajitelmaksi valitsimme viikkojen pohtimisen jälkeen classicin, koska pelkäsimme, että selected jäisi liian kliiniksi hirsitalossa. Tulen kertomaan lattiasta varmasti lisää kunhan toimitus saapuu ja sitä päästään asentamaan, mutta tästä on tullut niin paljon kyselyjä, että ajattelin kertoa valintamme jo nyt.

kuvat: Timberwise

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ninni
  April 23, 2018

  Kaunis väri! Mikähän ero noilla selectillä ja classicilla on?

  • Kaisa
   April 24, 2018

   Selected on kaikista “hienointa” ja “virheettömintä” eli siinä ei näy käytännössä mitään puunsyitä ja värivaihtelut ovat minimissään. Classicissa on niitä puun ominaisia piirteitä on näkyvissä hieman mutta huomattavasti kuitenkin vähemmän kuin rusticissa 🙂

Previous
Äidin huono omatunto syntyy äitiyden mukana