Uusi elämä maxille

Kaapista löytyy viime kesän maximekko, joka on ihan kiva, mutta jotain se kaipaisi…

Kokosin yhteen mun lemppari tuunausideoita tällä hetkellä. Helpoin ja halvin on varmasti tuo hapsutus, sillä siihen tarvitaan vain ja ainoastaan sakset. Eivät nuo kaksi muutakaan kovin suurta budjetti vaadi, sillä dippausvärin saa n. 5 eurolla, samoin palan kangasta. Ompelu vaatii tietysti koneen ja vähän ehkä taitoakin, mutta värjäys onnistuu varmasti ohjeiden kanssa keneltä vaan.

Löytyykö teiltä ideoita maximekon/-hameen tuunaamiseen?

kuvat: asos, topshop, zara, nelly

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • kristiina
  May 10, 2012

  Kova halu on tuunata hame, mutta ongelma on että ei ole hametta 😀 Olisiko ideoita mistä voisi löytyä maxi trikoohametta? tai sitten lähden kangasostoksille, eli vielä toinen kysymys, kun en ole kankaita kauhiasti ostanut, että paljonkos trikookangas maksaa? :)) t. amatööri

  • Casey
   May 10, 2012

   Ite ostin vasta äskettäin kirppairilta harmaan trikoohameen, eli kantsii kurkata ne eka läpi. Ja hyvä trikoo on joku reilu 10e metriltä, niistä laareista voi kilohintaan löytyä edullisemmin.

 • Päivi
  May 10, 2012

  Innostus iski! Mutta mistä voin ostaa kangasväriä, jos vähän kokeilisi värjätä…

  • Casey
   May 10, 2012

   Ainakin tuolta Hobby Pointista saa vaikka minkälaisia! Jos siis pääkaupunkiseudulla asut 🙂

 • emmi
  May 10, 2012

  yks idea vois olla leikata helma epäsymmetriseksi, jos kangas on tarpeeks jämäkkää eikä ala purkautumaan/ kaartumaan :–) edestä lyhyt ja takaa pitkä olis just täydellinen!

Previous
Summer is here
Uusi elämä maxille