Uusi luottopaikka löytyi

Minulle on aina ollut tärkeää hyvien ammattilaisten löytäminen. Oli kyse sitten kirjanpitäjästä, auton korjaajasta tai kampaajasta. Olen halunnut pitää kiinni hyvistä tyypeistä, antaa heidän tehdä asiat puolestani ja luottaa heidän ammattitaitoonsa. Toki omatoimisuus ja luovuus kaikenlaisessa tekemisessä on aina ollut minulle tärkeää, mutta tietyissä asioissa olen todennut, että parempi kääntyä ammattilaisten puoleen.

Yhä edelleen minulla on luottokirjanpitäjä ja -kampaaja pääkaupunkiseudulla. Vaikka välimatkaa on, olen todennut helpommaksi pitää heistä kiinni kuin lähteä sokkona metsästämään yhtä taidokasta ammattilaista lähempää. Näistä kahdesta en ole luopunut, mutta muista pääkaupunkiseudun luottotyypeistä ja -paikoista kyllä. Ihan jokaisen pikkuasian vuoksi en nimittäin ehdi siellä ravaamaan.

Viime syksynä etsin Kotkasta hyvää ripsien laittajaa ja samalla mieluista kauneushoitolaa, jonka palveluihin voisin aina tarvittaessa turvautua. Valitettavasti siinä tuli koettua pari todellista hutia ja olin jo menettänyt toivoni sen suhteen. Onneksi käytän ripsipidennyksiä hyvin kausiluontoisesti (lähinnä kesäisin) ja koko talvi menikin ilman pidennyksiä. Keväällä kiinnostus niitä kohtaa taas heräsi ja uusi potentiaalinen laittajakin löytyi, kun käytin joululahjaksi saamani kasvohoito-lahjakortin.

Se oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin kotkalaisen Lindo Lifestylen palveluja. Voin tässä kohtaa paljastaa, että tämä oli myös ihka ensimmäinen kasvohoito, jossa olen koskaan ollut. Mitään kummempia odotuksia ei siis ollut, mutta jälkeenpäin kyllä mietin pitkään, että miksi ihmeessä en ollut aikaisemmin kokeillut mitään vastaavaa. Olo oli hoidon jälkeen todella raukea, kiitos ihanan hieronnan ja iho ihanan kuulas sekä kimmoisa. Päätin, että tästä lähtien kävisin kasvohoidossa useammin. Etenkin se hieronta, jonka avulla kireääkin kireämmät kaulalihakseni rentoutuivat helpotti suuresti oloani ja työntekoani. Minulla on tapana jännittää niskoja/hartioita voimakkaasti koneella ollessa sekä purra öisin hampaita yhteen, joten voitte vaan kuvitella minkälaisen jumin ne saavat yhdessä aikaiseksi.

Kiinnostus Lindoa kohtaan ei kasvanut ainoastaan oivan kasvohoidon ansiosta, vaan ihastuin myös heidän hoitolansa puitteisiin ja ilmeeseen sekä maailman mukavimpaan henkilökuntaan. Tässä kevään aikana olen ehtinyt käymään jo toisessa kasvohoidossa sekä laittamassa pitkästä aikaa ripsipidennykset. Näiden jälkeen voin todeta vihdoin löytäneeni sen luottopaikan Kotkasta.

Ripsien suhteen minusta on tullut todella vaativa. Kiitos vaan supertaitavan Simonan, jolla kävin Helsingissä aikoinaan ripset laittamassa. Vaatimustaso on siis ollut jo pitkään korkealla, mutta pakko kehua Lindon Minnaa, jonka laittamat ripset yllättivät minut erittäin positiivisesti. Ripset ovat todella luonnolliset ja kevyen näköiset, juuri kuten toivoin. Laitoin ripset ennen reissuun lähtöä ja ne olivatkin se ainut lomameikki, jota huulirasvan lisäksi tuli käytettyä.

Ennen lomaa kävin myös siinä toisessa mainitsemassani kasvohoidossa. Lindo halusi tarjota minulle mahdollisuuden testata heidän uutta ICON TIME-kasvohoitoa. Kyseessä on hoito tai oikeastaan kolme erilaista hoitoa ikääntymisprosessin eri vaiheiseen. Oma ihoni on aina ollut suhteellinen hyväkuntoinen ja ehkä siitä syystä en ole kasvohoitoihin aiemmin eksynyt. Nyt huomaan kuitenkin että lähestyvä kolmenkympin ikä ja valvotut yöt ovat antaneet alkusysäyksen ihoni ikääntymisprosessille. Ensimmäiset merkit ihon ikääntymisestä on jo nähtävillä. Tämä oli siis hyvä hetki muutenkin alkaa miettimään näitä asioita.

Ikääntymistä ei tietenkään voida estää, mutta hidastaminen onnistuu useammallakin eri tavalla. ICON TIME-hoitojen ideana on tarjota kohdennettuja hoitoja ikääntymisen eri vaiheisiin. Sopiva valitaan aina ihon kunnon ja tarpeiden, ei niinkään iän perusteella. Itse kuuluin selkeästi siihen ryhmään, joille 1-tason hoito oli se optimaalisin. Sen idea on ylläpitää ihon toimintoja, minimoida ulkoa tulevat haittavaikutukset sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä. Tämä on ideaali hoito nimenomaan kolmenkympin iästä lähtien. Seuraavan tason hoito on oivallinen iholle, jossa on jo juonteita ja se on menettänyt kimmoisuuttaan. Kolmannen tason hoito on puolestaan tarkoitettu yli 50-vuotiaille, joilla hormonitoiminta muuttuu vaikuttaen ihon kimmoisuuteen. Ihon ikääntyessä ja sen tarpeiden muuttuessa muuttuvat myös hoidot sekä osittain myös siinä käytetyt tuotteet. Loogista vai mitä?

Mielestäni parasta tässä ICON TIME-hoidossa oli ihanan tuntuisten tuotteiden lisäksi jälleen kerran hieronta, jonka päätavoitteena oli saada stressin aiheuttama jännitys pois kasvoilta ja sitä kautta juonteet vähemmän näkyviksi. En tiedä oliko yhdestä kerrasta apua orastaviin juonteisiini, mutta kasvojen ja kaulan alueen lihakset tuntuivat hoidon jälkeen todella rennoilta. Pelkästään sen tunteen vuoksi voin lämmöllää suositella kyseistä hoitoa. Olen aikaisemmin hieman pelännyt hierontaa ja kuvitellut sen olevan aina tosi kivuliasta, mutta tämä oli kyllä kaikkea muuta. Ilmeisesti hierontakin voi olla samaan aikaan tehokasta ja mukavan tuntuista.

PS. Huomisesta lähtien Lindossa on kesäkuun tarjouksena vartalohoito ja jalkahoito yhteishintaan 100 euroa. Aurinkotuotteista saa myös -15%. Sieltä löytyy mm. tässäkin postauksessa nähtyä “tan wateria”, jota käytin ahkerasti koko Kroatian loman ajan!

*hoidon ja ripsien laiton tarjosi Lindo Lifestyle

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Sofia
    May 31, 2017

    Underbara bilder <3

  • Tuula
    November 3, 2020

    On kyllä kiva kun löytää uusia luottopaikkoja. Ja esimerkiksi juurikin tuo kirjanpitäjä ja tilitoimisto ovat ainakin yrittäjälle sellaisia mistä on hyvä pitää kiinni kun hyvä on löytynyt. Kiva, että nyt myös hyvä kauneushoitola on päässyt listallesi muiden luottopaikkojen joukkoon!

Previous
Kesän odotetuimmat x 6