Uusia ideoita brunssille

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä ja mahdolliset juhlat onnistuivat hienosti melko koleasta kelistä huolimatta. Meillä ei varsinaisia juhlia ollut, mutta päätimme silti kokoontua kavereiden kesken istumaan iltaa. Nämä kuvat eivät tosin ole eiliseltä, vaan perjantain brunssilta kahvila Blossomista. Kiran ja Anna de Codorniun kutsumana kävin nauttimassa herkullisen brunssin sekä todistamassa, kun bloggaajakollegat sapeloivat samppanjapullon kuin vanhat tekijät. Huh, itse en olisi kyllä moiseen miekkaan edes uskaltanut koskea 😀

Brunssin tarjottavat ja paikan koristelut olivat sen verran inspiroivia, että päätin kirjata sieltä muistiin muutamia uusia ideoita omia tulevia brunsseja ja juhlia ajatellen:

Smoothie bowl-baari

Valmiiksi tehty smoothie-pohja, joka on annosteltu kulhoihin. Vieressä erilaisia täytteitä aina marjoista ja hedelmistä kaakaonibseihin sekä syötäviin kukkiin asti. Kaikki näyttää ihanan raikkaalta, kun astioina on käytetty yksivärisiä valkoisia. Tällä tapaa jokaisen oma smoothie bowl -luomus pääsee myös parhaiten esille.

Jätskicava

Tätä on aivan pakko valmistaa joihinkin tulevan kesän juhliin. 1dl cavaa (Anna de Codorniu Brut) & 1dl sorbettista sitruunajäätelöä blenderissä sekaisin ja kaato lasiin. Halutessaan joukkoon voi lisätä hieman sitruunan kuorta ja koristella mintunlehdillä. Maailman helpoin valmistaa, mutta ulkoasu ja maku näyttää siltä, että tähän olisi vaadittu hieman enemmänkin taitoa.

Uudenlainen salaatti

Minulla on paha tapa jumiutua aina valmistamaan samoja tuttuja salaatteja, mutta tilaisuudesta sain ihan uudenlaisia ideoita. Mm. bataatti, omenaaja suolakurkku (?) sopivat hämmentävän hyvin yhteen salaatissa.

Katosta riippuvat koristeet

Ruokajuttujen lisäksi inspiroiduin myös brunssin rekvisiitoista. Erityisesti kaikki riippuvat koristeet ovat viime aikoina innostaneet minua. Tämä kuvissa näkyvä ikkunan eteen tehty viritys olisi ihan mahdollista toteuttaa kotona esimerkiksi mahdollista verhotankoa hyödyntäen. Siihen ei tarvittaisi kuin napakkaa narua, kukkia ja muita koristeita oman maun mukaan.

Pullon sapelointi

Tämä tosiaan oli näyttävä ja hieno ohjelmanumero. Jos joku sen porukassa taitaa ja siihen löytyy sopiva tekoväline, niin suosittelen ehdottomasti. Itse tosin taidan jatkossakin tyytyä katsojan rooliin.

Kuvat 2.-6. Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Dress over pants