Vaalea farkku talvella

1. New Look (love these!) / 2. Weekday

3. Levi’s / 4. Jennyfer (on sale)

Valehtelisin, jos väittäisin, että minulla oli edes hitusen inspiraatiota pukeutumisen suhteen marraskuun pimeydessä. Rehellisesti sanoen aamulla vaatteita valitessa käsiin tarttuivat ne lämpöisimmät ja mukavimmat kuteet. Tuntui olevan aivan sama minkä näköisenä sitä ulos lähti. Ei siellä pimeydessä kukaan olisi kiinnittänyt mitään huomiota, vaikka olisin pyjama päällä kulkenut 😀

Joulukuun koittaessa pukeutumisen suhteen on kuitenkin onneksi tapahtunut jokin pieni ryhtiliike, vaikka edelleen täällä pimeyden keskellä elellään. Nyt huomaan taas intoilevani puketumisesta normaaliin tapaan ja suunnittelevani asuja etukäteen. Mielessä pyörii vaikka millä mitalla uusia luovia yhdistelmiä. Yleensä nämä äkilliset inspiraatiopuuskat kumpuavat jostain uudesta vaatekappaleesta tai trendistä johon olen iskenyt silmäni. Tällä kertaa kyse on ensimmäisenä mainitusta, sillä menin ja hankin tuossa viikko takaperin itselleni pitkästä aikaa vaaleaksi pestyt farkut, joita olin ensin ihastellut muutamien ulkomaalaisten bloggaajien Instagramissa.

Vaikka vaaleat farkut lukeutuvat aika perusvaatteisiin, niin eivät ne ole mitenkään tavanomainen näky päälläni, varsinkaan talvella. Kesäisin tykkään vaaleaa denimiä käyttää, mutta talvella suosin yleensä aina mustia tai tummanharmaita farkkuja. Nyt teki kuitenkin mieli hankkia jotain raikasta ja vaaleaa talven tummia asuja piristämään. Vaalea denim taipuu yllättävän hyvin talvisempiinkin kokonaisuuksiin ja sopii loistavasti yhteen esimerkiksi räväkän punaisen kanssa. Sitä ajattelinkin testata ihan ensimmäisenä, vaikka hyvin tuo näyttää mätsäävän myös hillitympien sävyjen kuten harmaan ja mustan kanssa.

Vaaleita farkkuja ostaessa on kannattaa olla erityisen tarkka istuvuuden kohdalla, sillä aavistuksenkin epäimarteleva malli saattaa korostaa kroppaa ihan vääristä kohdista. Liian pinkeät vaaleat pillifarkut ovat kauhukuvani, mutta en myöskään välitä liian väljistä boyfriend-farkuista. Kiikarissani oli suoralahkeiset mutta kuitenkin hyvin istuvat housut, jotka onneksi löytyivät suhteellisen helposti. Niistä luvassa asukuvia mahdollisimman pian!

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Joulun To do -lista