Vaatekaapin väripilkku ja vinkki vaatehuoltoon

Pehmeä kuin pieni lammas.

Yli-iso ja ihanan muhkea.

Kylmien aamujen pelastaja.

Punaisempi kuin paloauto.

Heipä hei vaatekaappini väripilkku. Teit minut niin iloiseksi, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Arvoin hetken raaskinko sinua kotiin viedä, värit eivät nimittäin ole vahvuuteni varsinkaan talvisin, mutta sinussa on sitä jotain. Pörröisen mohairin ansiosta tekisi mieli silitellä sinua jatkuvasti. Aamuisin käteni ojentuvat automaattisesti sinun suuntaan seisoessani vaatekaapilla. En voin olla hymyilemättä, kun vedän sinut ylleni. Lupaan pitää sinusta hyvää huolta.

Ostan neuleita hyvin harkiten ja kuten jokin aika sitten kerroin, olen huomannut, että ne ostohetkellä hinnan puolesta hieman kirpaisseet neuleet ovat niitä, jotka säilyvät kaapissani vuodesta toiseen. Täksi syksyksi hankin perusvärien rinnalle yhden väripilkun, joka on kuitenkin hyvin ajaton. Toivon, että neule säilyy matkassa vielä monet syksyt ja talvet.

Bongasin muuten juuri vaatehuoltoon erikoistuneen uuden suomalaisen sivun Arkivé:n. Ymmärtääkseni sinne on aikomus koota paljon erilaisia vinkkejä vaatehuoltoon liittyen. Itsekin olen täällä vuosien varrella jakanut paljon vinkkejä liittyen mm. neuleisiin ja nahkakenkiin, mutta ihan loistavaa, että joku keksi ympätä ne yhdelle ja samalle sivulle. Vaatehuollosta, sen hyödyistä ja eduista pitäisi ehdottomasti puhua enemmän.

ps. TALO-BLOGISSA UUSI VLOGI TAAS!

Sandro knit

Zara shoes

Gina Tricot pants

Lindex hat

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Jenna
  October 11, 2017

  Ihanan syksyisiä kuvia! Tekisi mieli tulla käymään Suomessa , että saisi itsekin syksyisiä kuvia, mutta mun tuurilla siellä sataisi koko loman.. Ihana tunnelma näissä! 🙂

  xx Jenna
  http://www.nouw.com/jennaclaudia

  • Kaisa
   October 11, 2017

   Voin kertoa, että täällä on valehtelematta satanut nyt 10 päivää putkeen ja tämä tiistai aamupäivä ehkä se ainut parin tunnin pätkä jolloin ei pisaroita taivaalta ole tullut 😀 elikkä joo, hyvin todennäköistä että täällä sataisi ja tuulisi ja olisi koleaa. Toisaalta sekin on tunnelmalllista ja inspiroivaa 🙂

 • Johanna
  October 11, 2017

  Todella kaunis neule ja juurikin ajattoman tyylikkään näköinen 🙂

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  • Kaisa
   October 11, 2017

   Kiitos 🙂 Tää oli kyllä hyvä löytö munkin mielestä!

Previous
Talo kohoaa videolla osa II