Vahvan naisen merkki

Mikä teidän mielestä on vahvan, itsevarman naisen merkki? Karismaattinen hymy? huoliteltu meikki tai hiukset? Hyvä huumorintaju? Mieletön ura ja työkokemus? Näyttävä asu? 

Yksi tämän syksyn isoista trendeistä, Power suit eli kantajan itsevarmuutta korostava housupuku, pureutuu mielestäni paljon syvemmälle kuin vain muotiin. Sillä herätellään ajatuksia naisten itsevarmuudesta, kyvystä olla rohkeita ja menestyä. Minusta itsevarmuus voi näkyä monella tapaa, mutta kyllä vaatteilla on siihen myös iso merkitys ainakin omalla kohdallani. Ryhdikäs asu, jossa koen näyttäväni samanaikaisesti karismaattiselta, fiksulta ja seksikkäältä, saa oloni hyvinkin itsevarmaksi.

Tämä Lindexin housupuku on juuri sellainen. Ruutukuosi on ryhdikäs,vaikka jakun kietaisumalli onkin suhteellisen rento. Puvun voi mielestäni asustaa sekä matalilla kengillä että korkkareilla, riippuu minkälaisen lopputuloksen haluaa. Puku sopii niin arkisempaan käyttöön kuin juhliinkin. Molemmat osat toimivat myös irrallaan erillisissä asuissa, joka taas tuo lisäkäyttöä tälle mahtavalle puvulle.

Nämä kuvat ovat peräisin Madridista ja tämä lasikattoinen tila antoi kyllä Power suitille juuri sen arvoisensa taustan. Kiitos vaan Saralle mielettömistä kuvista!

ps. TALO-BLOGISSA ENSIMMÄISIÄ KUVIA PYSTYTETYSTÄ TALOSTA!

Lindex suit

Mulberry bag

Zign shoes

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Elina
  October 3, 2017

  Mielettömän hienot kuvat! Asu ja taustalla oleva tila todella sopivat toisiinsa! Mikä tuo paikka on, jossa kuvat on otettu?

  • Kaisa
   October 3, 2017

   Se on Madridin keskustassa sijaitsevan Palacio de comunicacionesin sisällä oleva tila. Olen juuri työstämässä Madrid postausta, jossa on paljon vinkkejä kaupunkiin mm.tämä! 🙂

Previous
Tontilla tapahtuu – vk 39