Vaihtoehto valkoiselle mekolle

SI MODA ASU MAY22 2016 3Viitaten edelliseen postaukseen, voi valkoinen juhla-asu koostua aivan hyvin myös muusta kuin valkoisesta mekosta. Jumpsuit on edelleen trendikäs valinta, mutta niin ovat myös erilaiset housuasut aina yhtenäisistä jakkupuvuista irtohousuihin ja erilliseen paitaan.

Tämä kuvissa näkyvä asu on itse asiassa kuukauden takainen Blog Awards asuni, joka jäi silloin kiireen vuoksi ikuistamatta. Ihastuin showroomilla tähän valkoiseen leveähihaiseen liehupaitaan ja pyysin saada sen lainaksi iltaa varten. Asun kanssa tuli hieman kiire ja ostin ihan rehellisesti sanottuna sokkona, sovittamatta paidan kaveriksi nämä housut ja tuon kolmen korun setin. Minin kanssa sovituskopit ovat lähes aina ehdoton no no, joten sovittelut saivat jäädä. Onneksi tiedän 99% varmuudella oman kokoni, eli sen suhteen ei ollut suurta mahdollisuutta mennä pieleen. Sokkona ostaminen ei kyllä kuulu yleensä tapoihini, vaan tämä oli varmasti yksi niitä harvoja kertoja, kun siihen sorrun.

SI MODA ASU MAY22 2016 5SI MODA ASU MAY22 2016 2 SI MODA ASU MAY22 2016 0Mutta onneksi sorruin. Vaikka näin yhdistelmän päälläni ensimmäisen kerran puolituntia ennen gaalan alkua, olin kiireiseen aikatauluun nähden tyytyväinen valintaani. Se sopi tilaisuuteen hyvin, mitä nyt jatkoille olisin mielelläni vaihtanut jotain rennompaa. Asu näytti livenä ehkä vähän paremmalta kuin näissä kuvissa, joiden perusteella sanoisin, että tämä housumalli ei taida olla se otollisin pari paidalla.

Kaulakoruun sen sijaan ihastuin kovin ja se keräsikin illan aikana paljon kehuja. Gaalan jälkeen olen bongannut tämän korusetin useammaltakin bloggaajalta, eli jonkin sortin blogikoru on kai nyt kyseessä? 😀 Muutama kollega tuli ihan erikseen ilmoittamaan, että heidän oli “pakko” käydä hankkimassa sama setti. Onhan tuo kaunis ja erityisen keveän näköinen choker-koruksi, joten ymmärrän yskän 🙂 Minulla on itse asiassa tulossa toiset asukuvat tähän perään samaisen kaulakorun kera, joten näette pian miten olen yhdistänyt sen arkisempaan kokonaisuuteen.

SI MODA ASU MAY22 2016 1SI MODA ASU MAY22 2016 4top here (similar here and here) / pants ZARA (similar here)

shoes NLY (similar here) / necklaces ZARA

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Valkoinen valmistujaismekko