Valkoiset farkut lapsella

top MANGO / jeans ZARA / shoes DINSKO

Säät ovat olleet vielä aika viileitä miniasujen kuvaamiseen ulkona ja koska väliaikainen asunto ei oikein taivu kuvauspaikaksi, olen suosiolla jättänyt ne kuvaamatta. Toissa viikolla pressipäivillä sattui kuitenkin olemaan sen verran kiva tausta sisäkuviin, että nappasin ministä nämä otokset. Päällä oli vähän fiinimpi kokonaisuus ns. kaupunkiasu. Ihan vastaavaa en päiväkotiin raaskiksi pukea.

Alkuun voisi luulla, että syy on valkoisissa housuissa, mutta tästä asusta varjelisin kyllä enemmän tuota kaunista paitaa. Minusta lapsi voi aivan hyvin pukeutua valkoiseen (myös niihin valkoisiin housuihin), koska kyllähän ne mahdolliset tahrat lähtevät ihan yhtä helposti valkoisista housuista kuin muunkin värisistä. Tai oikeastaan helpommin, koska pahimmat tahrat pystyy tarpeen mukaan valkaisemaan. Nämä kyseiset housut löysin Zarasta ja ne on tehty ihanan pehmeästä sekä suhteellisen kevyestä joustavasta kankaasta. Polvissa ja lahkeen suissa on melko “aikuismaiset” kulutukset, mutta nekin on toteuttu hyvällä maulla. Mukavan materiaalin ansiosta nämä ovat oikein passelit leikki-ikäiselle. Liian jäykkiä farkkuja mini ei edes suostu jalkaan vetämään.

Ajattelin ottaa valkoiset housut mukaan myös ensi viikolla starttaavalle Kroatian reissulle siltä varalta, että illat ovat vielä viileitä. Reissua varten pitäisi käydä hankkimassa vielä muutamia juttuja, mutta onneksi mitään sen ihmeellisempää ei tarvita. Kuulemma uimakengät ovat kivisillä rannoilla kätevät. Aurinkokapselitkin muistin kerrankin aloittaa tarpeeksi ajoissa, ne nimittäin usein ehkäisevät/lieventävät aurinkoihottumaa, jota tuppaa minulle ilmestymään aina alkukesästä ensimmäisten aurinkoisten päivien päätteeksi.

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Marnie
  May 10, 2017

  Ihana asu! Tykkään niin sun tyylistä ja siitä miten luet lapsesi 🙂 minulla itselläni on saman ikäinen tyttö ja nyt ongelmia tuottaa sopivan keväisen (ja syksyisen) säänkestävän takin löytäminen, oisko vinkkejä mistä kannattaisi katsoa? Eli yritän löytää kivaa takkia jota pitää kaupungilla kylässä jne mutta joka kuitenkin olisi lämmin ja vedenpitävä. Sadetakit on kyllä kivoja zaralla ym mutta mietin onkohan ne liian hiostavia lapselle. 🙂

  • Kaisa
   May 10, 2017

   Voi kiitos 🙂 hmm. pitikin ihan miettiä. Meiltä tosiaan löytyy muutamia bombertakkeja yms. mutta sitten kehnommalla säällä kaupungille valikoituu yleensä ihan h&m:ltä ostettu softshell-takki. Leopardikuosi on mielestäni ihana sekä sopivan tyylikäs, mutta fleecevuorin ansiosta lämmin ja pitää suht kuivana vaikka vähän ripottelisikin. Toki ihan kunnon vesisateeseen puetaan sitten sadetakki. Mutta h&m softisten lisäksi olen nähnyt kivoja takkejan nimenomaan Zarassa, Mangon lastenosastolla, Gugguulla sekä mm. Nextin ja River Islandin nettikaupoissa. Ja toki Babyshopista löytyy niiden teknisten takkien lisäksi myös sään (ja katseen) kestäviä 😀 😉 Toivottavasti näistä oli apua? Mukavaa kevään jatkoa sinne!

   • Marnie
    May 10, 2017

    Hei kiitos vinkeistä, pitääpä katsoa vielä nuo pari (minulle) uutta verkkokauppaa mitä vinkkasit! Tuo sofshell takkikin kuulostaa hyvältä jos tulisi vastaan joku hyvä kuosi/väri! Kiitos todella nopeasta vastauksesta ja hyvää kevättä teillekin 🙂 Täällä odotellaan aina minin asupostauksia, niistä saa paljon inspiraatiota omankin lapsen pukemiseen!

Previous
Oman elämäni #girlboss