Valkoisissa housuissa I

jacket MANGO / pants ZARA (similar here and here) / shoes ZIGN / bag FURLA / sunnies RAY BAN

Asuhaasteista yhden vaatekappaleen ympärille on tykätty niin kovin, että päätin taas ottaa semmoisen kehiin, kun sopiva vaate löytyi. Olen pyrkinyt tekemään näitä aina ajankohtaisesta vaatteesta, jotta siitä irtoaisi mahdollisimman paljon inspiraatiota sinne. Valkoiset housut ovat ainakin itselleni yksi kevään merkki ja siitä syystä valitsin ne tällä kertaa haasteeseen.

Ne ovat myös oiva ja suosittu valinta kevään sekä kesän juhliin, joista ensimmäiset häämöttävät jo tulevina viikonloppuina. Monet mieltävät valkoiset housut nimenomaan juhlakäyttöön, mutta itse koen, että ne toimivat hienosti myös arkisemmissa asuissa ja ovat sitä kautta hyvinkin monikäyttöiset. Toki valkoinen väri on aina hieman arka, mutta jos valitsee housujen materiaaliksi sellaisen, jonka voi kotona pestä koneessa, ei mielestäni arkikäytölle ole mitään esteitä. Asuhaasteen ensimmäinen kokonaisuus sopii sekä arkeen että aavistuksen juhlavaan tilaisuuteen. Jakun ja housujen yhdistelmä on juhlava, mutta kun siihen yhdistää t-paidan ja matalat pistokkaa asusta tulee huomattavasti rennompi. Punaisen ja valkoisen yhdistelmä on ihanan raikas oli se sitten asustettu arkeen tai juhlaan.

Tämä punainen jakku oli muuten jonkinlainen “heräteostos” Helsingin reissulta. Harvemmin enää ostan mitään, mitä en olisi etukäteen kaivannut ja miettinyt, mutta tämän jakun nähtyäni olin ihan myyty. Punainen väri on kummitellut päässäni jo jonkin aikaa, mutta en ole ollut ihan varma kaipaisinko sitä vaatteen, asusteen vai yksinkertaisesti vain huulipunan muodossa. Noh, nyt minulta löytyy se yksi punainen katseenkiinnittäjä, joka keräsi jo kahden päivän aikana sen verran paljon kehuja, että ei tätä enää heräteostokseksi voi kutsua. Ainakaan huonoksi sellaiseksi.

photos: Metti Forssell, edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesäinen perjantai