Valkoisissa housuissa II

coat &OTHER STORIES (similar here, here and here / shoes ADIDAS / pants ZARA

bag FURLA / sunnies RAY BAN / sweater GINA TRICOT

Asuhaasteen toinen kokonaisuus on tässä. Ensimmäisessä pääroolia näytteli jakun punainen väri, joka yhdistettynä valkoisiin housuihin oli ihanan raikas. Raikas tämäkin asu on, mutta hieman eri tavoin. Rakastan tuota pehmeiden hiekan/mudan sävyjen kirjoa. Juuri niiden ansiosta kokonaisuus säilyy harmonisena ja astetta siistimpänä, vaikka jaloissa onkin tennarit ja päällä kolitsipaita. Ehdottomasti yksi suosikkiyhdistelmistäni vähään aikaan.

Erityisen ihanan siitä tekee tuo uusi laukku, jonka väri on täydellinen. Olen aika vannoutunut mustien laukkujen käyttäjä, mutta aina ne eivät asuihin sovi. Olenkin kaivannut mustien laukkujen rinnalle pehmeämpää yksilöä, joka sopisi yhteen mahdollisimman monen värin kanssa. Koko on myös todella passeli, sillä sinne mahtuu juuri sopivasti puhelin, lompakko, avaimet ja aurinkolasit.Veikkaampa, että tästä tulee kesän käytetyin laukku.

Teksti on vaihteeksi taas aikamoista vaatehössötystä mutta tässä kirjanpitohommien keskellä ei oikein järkevämpää juttua irtoa. Toivottavasti kuvista saatte inspiraatiota, niistä tuli mun mielestä jotenkin erityisen kivoja tällä kertaa 🙂 Kiitos vaan Metille!

photos: Metti Forssell / edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Valkoiset farkut lapsella