Valmistujaislahjavinkit

SI MODA VALMISTUJAISLAHJAT 2013Olen tänään saanut valmiiksi seminaariesitykseni. Ylihuomenna esittelen lopputyöni ja sen jälkeen olisi jäljellä enää kypsyysnäyte. En jotenkin osaa kuvitella, että tämä oli nyt tässä. Valmistuminen toi mieleeni valmistujaisjuhlat, joita itse en varsinaisesti ole ajatellut viettää. Järjestän ehkä perheen kesken pienet kahvit ja juhlin sitten kavereiden kanssa tätä titteliä enemmän. Näin ollen en mitään kummempia lahjojakaan odota. Sain itse asiassa vanhemmiltani lahjan jo aikoja sitten, kun vanha tietokoneeni hajosi.

Mutta koska moni muukin saa tänä keväänä varmasti valmiin paperit käteen, ajattelin kerätä hieman lahjavinkkejä. Nämä ovat nyt sellasia, jotka itseänikin miellyttäisivät:

1. Tekniset vempaimet – Kamera, puhelin, tietokone ovat varmasti monella haaveena. Ovat aika arvokkaita lahjoja, joten kimppalahjana tämmöinen voisi toimiakin. Tietysti se voi olla myös pienempi laite tai vain sen osa, esimerkiksi uusi objektiivi. Itse haaveilen tällä hetkellä uudesta Ipodista. Kyllä vain, en tykkää käyttää puhelintani salilla/juostessa. Sain entisen soittimeni itse asiassa ylppärilahjaksi!

2. Lahjakortti – Helppoa, helppoa, helppoa. Jotkut kokevat ahdistavaksi, kun summa näkyy lahjan saajalle. Niitä ei myöskään pidetä kovinkaan persoonallisina lahjoina. Itse olen toista mieltä. Olen ollut erittäin kiitollinen jokaisesta lahjakortista, jonka olen saanut. Tällä hetkellä lahjakortti johonkin hemmotteluhoitoon voisi tehdä terää.

3. Astiat – Nämäkin ovat helppoja, jos tietää mitä sarjaa kerätään. Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä KoKo-astioihin, mutta aikoinaan tuli valittua tumman ruskeat isot ruokalautaset. Nyt voisin vaihtaa ne valkoisiin. Myös pienet valkoiset leipälautaset olisivat kivoja.

4. Jotain erikoista – Koru? Matka? Unelmien kengät tai laukku? Itse mietin joskus, että sitten kun valmistun ostan itselleni jonkin laukun. Tämä voisi siis minun kohdallani tarkoittaa “jotain erikoista”. Tällä hetkellä tykkään kovasti pienemmistä olkalaukuista ja tämä Marc by Marc Jacobsin malli on yksi suosikeistani. Neonvärikin on ajankohtainen, mutta olisikohan se vähän liian hurja pidemmällä aikavälillä.

Minkälaisia lahjatoiveita/vinkkejä teiltä löytyy?

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Karolina
    April 23, 2013

    Oi! Paljon onnea! Sinulla on valmistuminen tosi tosi lähellä. :))

    Itselläni olisi pari muutakin juttua kuin kypsyysnäyte, mutta toivottavasti saisin kaiken ajoissa valmiiksi. 🙂

Previous
Neon scarf
Valmistujaislahjavinkit