Valoisa ja hehkuva arkimeikki

Tällä hetkellä iho huutaa d-vitamiinia, aurinkoa ja ylimääräistä kosteutusta. Tuntuu, että kasvot ovat yhtä sameaa massaa ja koko ilme elottoman näköinen. Aurinkomatkaa ei ole tiedossa, mutta purkista saa vitamiineja ja tehokosteutus on aloitettu luottoöljyllä. Katseen kirkastamiseen tarvitaan kuitenkin usein vielä kolmas kikka ja se on hehkuva meikki.

Olen aina pitänyt luonnollisista, kevyistä ja kuulaista meikistä. Tämän hetken trendikkäimmät tuotteet, erilaiset valoa heijastavat meikit, ovatkin olleet kovasti mieleeni. Monien eri merkkien tuotteita on tullut kokeiltua, mutta kaikki eivät ole läpäisseet seulaani. Päätin koota yhteen ne, jotka ovat aidosti olleet mieleeni ja jääneet vakituiseen käyttöön. Ehkä näiden joukosta löytyy uusia tuttavuuksia teille? Kaikkia en siis yhtä aikaa tietenkään käytä, vaan hieman vaihdellen ja yhdistellen.

Lumene invisible illumination

Ensimmäisenä Lumene invisible illumination-valopisarat kahdessa eri sävyssä. Näistä “rosy dawn” on selkeästi vaaleanpunaiseen kääntävä, kun taas “shimmering dusk” puhdas valkoinen. Iholle laittaessa värin näkee ensi selvästi, mutta kun se levitetään, muuttuvat molemmat aika ihon sävyisiksi ja “vain kuultaviksi”. Omasta mielestäni minulle sopii paremmin tuo shimmering dusk ja sitä olenkin käyttänyt viimeiset kuukaudet aina meikatessa. En löydä tarpeeksi ylistyssanoja tälle palkitulle tuotteelle.

[pb_blockquote] Pienestä purkista huolimatta tuote on todella riittoisa, koska yhteen meikkiin riittää ihan pieni tippa. [/pb_blockquote]

Valoa siitä tulee vaikka millä mitalla, se kosteuttaa eikä siis kuivata yhtään esimerkiksi herkkää silmänalusihoa. Vaikka se antaa nimensä mukaisesti paljon valoa, ei se kuitenkaan ole liian kiiltävä. Pienestä purkista huolimatta tuotw on todella riittoisa, koska yhteen meikkiin riittää ihan pieni tippa. Levitän tätä yleensä silmäkulmiin ja mustiin silmänalusiin, poskipäille, nenän varteen, ylähuulen päälle, kulmaluille ja joskus ohimoille.

Puuterimaiset

Mary-Loun Highlighter, shadow & shimmer (vasen ylä) – Ehdottomasti paras puuterimainen shimmeri, jota olen kokeillut. Tästä tulee niin ikään valoa vaikka muille jakaa, joten pieni sipaisu poskipäiden korkeimmalle kohdalle riittää. Tätä laitan yleensä ihan viimeisenä luomaan loppusilauksen meikille.

Isadoran Face sculptor higlighter (vasen ala) – Tämä aavistukseen vaaleanpunaiseen kääntävä puuterimainen shimmeri on ollut minulla eniten matkakäytössä. Otan usein vain tämän paletin mukaan, koska siinä on kätevästi myös poskipuna ja aurinkopuuteri samassa. Vaikka tämä on tosiaan hieman punertava, se sopii mielestäni paremmin iholleni kuin Lumenen rosy dawn.

Nestemäiset

Isadoran Color correction highlighter (ylä oikea, valkoisin sävy) – Tämä lasketaan kai nestemäiseksi, vaikka kyseessä ei olekaan yhtä “vetinen” tuote kuin esimerkiksi yllä mainitut Lumenen valopisarat. Ehkä siitä syystä tämä kuivattaa herkemmin ainakin minulla silmän sisänurkan ihoa ja sopisi ehkä paremmin rasvoittuvalle iholle. Tätä käytän lähinnä myös reissuissa, koska on kätevämpi kantaa yhtä palettia mukana. Tämän paletin mustille silmänaluksille tarkoitettu peitevoide on nimittäin ihan ykkönen!

Lumene Touch of radiance valokynä – Klassinen valokynä, jonka käyttö on hieman vähentynyt muiden valoa tuovien tuotteiden ilmestyttyä. Monesti käännyn kuitenkin tämän puoleen niinä aamuina, kun en muuta meikkiä kasvoille levitä. Tästä tulee juuri sopivasti valoa ja peittoa silmien alle. Pidän myös tämän koostumuksesta, joka ei kuivata ihoa lainkaan.

Lumene beauty base moisturizing illuminating primer – Korostaakseni entistä enemmän meikin valoisuutta käytän meikkivoiteen alla tätä Lumenen primeria, joka nimensä mukaisesti luo kasvoille kauniin hehkun ja kosteuttaa ihanasti. On varmaan tullut jo selväksi, että tärkeimmät kriteerini näille valotuotteille ovat olleet itse valoisuus mutta myös se kuinka kostuttavia tuotteet ovat.

Lumene beauty base Crystal radiance primer – Tämän tuotteen valmistus on lopetettu jo aikoja sitten, mutta en vain voi olla ottamatta sitä tähän. Ehdottomasti se _paras_ valotuote kaikista. Nykyisin sekoitan tätä tipan meikkivoiteen joukkoon ja lisään vielä meikin päälle silmän sisänurkkiin, kulmaluulle ja poskipäiden päälle. Käytännössä voisin tehdä kaikki “valot” tällä silmänrajauksia lukuunottamatta. Minulla on kuitenkin enää yksi puteli jäljellä, joten käytä tuotetta hyvin säästellen. Tiedän, että en ole ainoa, joka on tätä tuotetta jäänyt kaipaamaan, joten ehkä Lumenelta ilmestyy joskus Crystal radiance primer 2.0 ? 😉

Muut

Benefit High brown highlight and lift pencil – Ihan ykkönen omassa kategoriassaan. Tätä käytän alaluomen sisärajaukseen (? :D), silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle. Tuote on ollut todella riittoisa ja se antaa ihanan kirkkaan katseen. Sävy on kaunis, ei yhtään liian valkoinen tai vaaleanpunainen. Ehdottomasti joka sentin arvoinen.

Löytyykö sieltä samoja lemppareita?

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
10 x lounas ideaa