SI MODA VAPPU 2016 6Olipahan ihanan erilainen vappu. Alkuun vaikutti ehkä tylsähköltä suunnitelmalta jäädä lauantai-iltana kotisohvalle ja skipata vielä seuraavan päivän perinteiset brunssitkin, mutta loppujen lopuksi nautin äärimmäisenä paljon siitä, ettei minun tarvinnut poistua omaa pihaa kauemmas tai pukeutua kotiasua kummemmin. Pari viimeistä viikkoa on ollut täynnä menoja, joten ilta kolmistaan perheen kesken, juoksulenkki ja suhteellisen pitkät yöunet tekivät todellakin terää.

SI MODA VAPPU 2016 5SI MODA VAPPU 2016 3Sitä paitsi sää eilen Kotkassa oli kaikkea muuta kuin aurinkoinen ja ihana (kuten muualla Suomessa), joten kotisohva tuntui illan lähestyessä entistä paremmalta valinnalta. Tälle päivälle oltiin alunperin kaavailtu brunssia saareen Kotkan edustalla, mutta päätettiin skipata se aivan liian tyyriiltä tuntuneen hinnan  vuoksi. En muista koskaan nähneeni sellaista hintalappua edes Helsingin arvostetuimmilla vappubrunsseilla, joten tuntui käsittämättömältä, että sellaista pyydettiin täällä. Joka tapauksessa brunssin sijaan päätettiin korkata grillikausi kelin ollessa mitä täydellisin siihen.

SI MODA VAPPU 2016 4SI MODA VAPPU 2016 0SI MODA VAPPU 2016 1Aamupäivä meni tänään terassia ja ruokia laitellessa. Väliaikaisen asuntomme piha ei ole mikään unelmien täyttymys ja vanha nuhjuinen terassi sekä aikaa nähneet puutarhakalusteet eivät yksinään näyttäneet kovinkaan houkuttelevilta. Pienellä stailauksella saatiin kuitenkin kivannäköinen kattaus aikaiseksi (miten paljon valkoiset tekstiilit raikastavatkaan ilmettä??).

Kutsuttiin ystäväperhe kylään ja laitettiin meidän pikkuneideille oma pöytä sekä maja terassin kulmaan. Tuo äitini tekemä tiipii on kyllä ollut mitä mainioin. Mini rakastaa sitä ja oli aivan haltioissaan, kun annoin viedä sen ulos. Siellä on kotileikkien lisäksi oltu satoja kertoja piilosilla ja nukuttu parit päikkäritkin.

SI MODA VAPPU 2016 7SI MODA VAPPU 2016 2

Päivällä lämpötila kohosi suojaisalla takapihalla reippaasti yli +15°C ja ilman takkia tarkeni kevyesti. Grilliherkkujen tuoksun tulessa nenään mielen valtasi todellinen kesäfiilis. Jee jee, se kaikista parhain vuodenaika on pian taas täällä! Toivottavasti teilläkin oli onnistunut ja mukava vappu. Somepäivitysten perusteella ainakin paras vappu säiden osalta moniin vuosiin 🙂

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Minä joka en osannut kaivata äitikavereita