si-moda-mini-mom-velvet-pants-8si-moda-mini-mom-velvet-2016-12si-moda-mini-mom-velvet-pants-6si-moda-mini-mom-velvet-pants-7si-moda-mini-mom-velvet-pants-0si-moda-mini-mom-velvet-pants-4si-moda-mini-mom-velvet-pants-9si-moda-mini-mom-velvet-pants-1si-moda-mini-mom-velvet-pants-10si-moda-mini-mom-velvet-pants-3si-moda-mini-mom-velvet-pants-2MOM’S

jacket OAKWOOD / sweatshirt COS / pants MANGO / shoes CONVERSE / sunnies LE SPECS

MINI’S

jacket & shoes H&M / hoodie ADIDAS ORIGINALS / pants LINDEX* / beanie BRAND

Varmasti jokainen yhtään muotia (tai blogiani :D) seuraava on tietoinen, että tänä syksynä fiilistellään samettia ja erittäin isosti fiilistelläänkin. On samettisia mekkoa, paitoja, housuja, takkeja, kokonaisia pukuja, asusteista nyt puhumattakaan. Minulta löytyy muutama samettinen vaate kaapista jo entuudestaan. Minulle sametti ei ole vain yhden sesongin hittimateriaali, vaan luottomateriaali talvesta toiseen. Tykkään sen tunnusta ja kauniisti valoa taittavasta kiillosta. Se on samanaikaisesti ihanan ylellinen ja pehmeä.

Kun mini sai Lindexiltä syyslahjaksi nämä lasten samettipöksyt, päätin toteuttaa taas yhdet mätsäävät asut. Omani olen aikoinaan ostanut Mangosta, mutta voin taata, että vastaavia löytyy tälläkin hetkellä eri ketjuliikkeistä. Tosin tänä syksynä leveämmät lahkeet taitavat viedä voiton? Minin samettileggarit ovat kuitenkin 100% varmasti tämän syksyn mallistosta, joten jos siellä joku toinen äiti kaipailee lapselleen trendipöksyjä, niin tiedätte minne mennä.

Minin päällä leggarit eivät tosin ole ihan niin tyköistuvat kuin niiden ehkä kuuluisi, mutta eivät ne näytä yhtään hassummilta näinkään. Pääasia, että päällä pysyvät hoikista sääristä ja jäätävästä vauhdista huolimatta 😀 Näistä kuvista välittyy kyllä loistavasti meidän neidin vilkas ja iloinen luonne. Kuvat ovat melkoisen lennokkaita ja uskaltaisin väittää, että kuvaalla pukkasi hieman hikeä tämän session jälkeen. Ainakin äidillä pukkasi, jos ei muuta.

photos: Sara Vanninen/edited by me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Energetic Monday