Vertaistuen voima ja hienous

Edellisen postauksen jälkeen tuli kyllä taas todistettua minkälainen voima vertaistuessa piilee. Kiitos ihan mielettömästi jokaiselle täällä blogissa ja IG:n puolella tykänneelle, kommentoineelle sekä sähköpostejakin lähettäneelle. Tekstin suosio yllätti, vaikka tiesin, että se varmasti monia koskettaa. Ihan liikutuin teidän tarinoista ja sain vertaistuesta voimia omiin vauva-arjen haasteisiin. Hienoa miten monet kokivat aiheen tarpeelliseksi ja käyttivät aikaa kommentin kirjoittamiseen.

Useat teistä kiittelivät kovasti, että kirjoitin aiheesta ja niihin kiittelyihin vastasin kiitoksella. Nimittäin juurikin teidän kommenttien sekä täällä ja muissa kanavissani käytyjen vuoropuheluiden ansiosta rohkaistun näitä syvällisempiäkin postauksia julkaisemaan. Ilman teidän palautetta ne tuntuisivat mitättömiltä ja hyödyttömiltä. Nyt olen taas himpun verran rohkeampi puhumaan niistä vaikeammistakin asioista ja varmasti tulen jatkossakin julkaisemaan vastaavia postauksia sopivan aiheen tullessa eteen.

Mutta siirrytäämpä vähän keveämpiin aiheisiin, nimittäin päivän kuulumisiin. Tänään ohjelmassa on ollut mm. yhdet kotikuvaukset, kampaamokäynti, kirjanpitoa ja kuvien muokkaamista. Paljon siis k-alkuisia hommia vauva-arjen lisäksi. Välillä työn yhdistäminen tähän elämäntilanteeseen tuntuu lastenleikiltä ja välillä taas maailman kaikkeuden huonoimmalta ja mahdottomimmalta idealta. Etukäteen on mahdotonta tietää millainen päivä on tiedossa, joten yksi päivä ja vuorokausi kerrallaan tässä täytyy mennä.

Huomiseen olen kuitenkin jo henkisesti varautunut, kun pieni saa ensimmäiset rokotteensa. Voi olla, että päivä menee vahvasti sylitellen tai sitten ei. Mini ei kyllä aikoinaan saanut oikein mitään sen kummempia oireita rokotteista, joten toivotaan, että siskolla käy yhtä hyvä tuuri.

ps. Tuntuupa ihanalta kulkea taas omissa farkuissa. Tämän asun olen halunut pukea päälleni loppusyksystä lähtien ja viimein se onnistuu, kun farkun nappi mahtuu kiinni 😀 Vaalea farkku ja ruskea teddytakki näyttää niin kivalta yhdessä!

Nelly coat

Gina Tricot jeans

Gucci bag

Rosemunde knit

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Heidi
  February 5, 2019

  Ihanat hiukset 🙂 saako udella millä kampaajalla käyt?

  • Kaisa
   February 6, 2019

   Käyn nykyään Kotkassa Luxy nimisessä kampaamossa 🙂 Ennen vakkarikampaaja löytyi Helsingistä Bow:sta, jossa Noora aina loihti mun hiukset uuteen uskoon. ps. Näissä kuvissa olen siis vasta matkalla, eli ei ole suoraan kampaajan penkistä 😀 tyvikasvu piilotettu tyylikkäästi tyvisprayllä…

Previous
Vauvakuplan vaiettu puoli
Vertaistuen voima ja hienous