Viikon 7 erikoisinta

dress LINDEX / shoes CONVERSE / bag mom’s old / hat H&M / sunnies ASOS

  1. Pähkäilin pitkään kahtien erilaisten keltaisten lasien välillä nettikaupassa. Päätin tilata molemmat, kun hinta ei päätä huimannut. Lasien saavuttua totesin, että kyseessä oli kahdet TÄYSIN samanlaiset lasit, vaikka hinta ja kuvat olivat eri 😀
  2.  Eilinen mökkireissu sai erikoisen käänteen, kun huomasimme pienen purjeveneen (isompi kuin jolla?) kaatuneen meidän mökin edessä olevalla väylällä. Meillä ei ollut venettä, mutta ryntäsin naapuriin hakemaan apua. Seuraavat tunnit kuluivat meripelastuspuuhissa, jotka veivät aikaa, koska venettä ei saatu käännettyä. Masto kohti pohjaa hinattiin vene pois väylältä lähelle rantaa. Onneksi henkilövahinkoja ei käynyt, ilma sekä merivesi oli suhteellisen lämmintä ja kaikilla oli pelastusliivit!
  3. Tämä pätee muihinkin kuin tähän viikkoon, mutta tuntuu että tällä viikolla erityisesti säätiedotukset ovat olleet enemmän tai vähemmän turhia. Silloin kun on pitänyt paistaa on tullut vettä ja toisin päin. Kerran jopa säätiedotus kehtasi väittää kesken rankkasateen, että nyt paistaa täysillä aurinko eikä sadetutkassa näkynyt pilven pilveäkään. Nyt olen suosiolla unohtanut säätiedotukset ja katsonut kelin ikkunasta.
  4. Maanantainen Helsingin reissu meinasi mennä aikataulujen osalta ihan metsään, mutta pääsimme kuin pääsimmekin lopulta Linnanmäelle. Vaikka kello oli jo paljon oli ilma ihanan lämmin ja mini jaksoi pysyä hyväntuulisena koko illan. Pienten lasten laitteisiin ei siihen aikaan ollut enää tungosta, joten senkin puolesta myöhään venynyt reissu meni yllättäen ihan nappiin.
  5. Tänään minun oli tarkoitus herätä ajoissa tekemään töitä ja uskoin vahvasti herääväni ilman kelloa viimeistään siinä 8-9 välillä. Silmät avattuani tuli kuitenkin outo olo. Katsottuani kelloa ensimmäisen kerran järkytyin pahan päiväisesti. Olin nukkunut todella sikeästi aina viittä vaille yhteentoista asti ja niin oli muuten minikin 😀 Kyllä meitä molempia nauratti, kun saatiin hypätä aamiaisesta suoraan lounaaseen.
  6. Kolmevuotiaiden ajatusmaailmaa on välillä vaikea ymmärtää ja siitä todisteena eräs tuore humoristinen keskustelu minin ja hänen parhaan ystävänsä välillä, kun he olivat mökillä saunomassa. Ystävä sanoi minille samalla häntä halaten, että “ihan kun me oltaisiin naimisissa”. Mini vastasi siihen, että “niin, mutta oikeastihan mehän ollaan saunassa” 😀
  7. Huomenna koittaa historiallinen päivä, sillä minulla on aika varattuna hammaslääkärille ja tarkoituksena poistaa 13-vuotiaana hankkimani hammaskoru. Viimeiset vuodet siitä on ollut lähinnä haittaa ja se on ajan saatossa muuttunut niin ruman näköiseksi, että moni lapsi on kysynyt onko minulla roska hampaassa. Tässä kohtaa voin teille paljastaa, että aika monesta kuvasta olen sen myös viime aikoina editoinut pois. Huomisesta lähtien ei onneksi tarvitse enää sitäkään vaivaa nähdä.

ps. TALO-BLOGISSA UUSI POSTAUS!

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ulko-ovi ja julkisivun suunnittelu