Viikon fiilis

SI MODA SUMMER 2016 1on ollut KESÄ.

Ei jestas tätä onnea, kun aurinko vaan paistaa päivästä toiseen ja lämpötilat sallivat bikineissä heilumisen takapihalla. Mitään sen kummempaa auringonpalvontaan en ole ehtinyt harrastamaan, mutta ulkoiltu on kymmeniä tunteja. Kaikki tylsemmätkin hommat tuntuu niin paljon kivemmilta, kun ulkona on tällainen supersää. Mun puolesta nämä kelit voisivat jatkua nyt seuraavat kolme-neljä kuukautta.

SI MODA SUMMER 2016 2 SI MODA SUMMER 2016 3Tänään olen puuhastellut aamusta iltaan pihahommissa. Halusin saada väliaikaisen asuntomme pihan edes jonkinlaiseen kuntoon, jotta siinä olisi kiva viettää ainakin tämä yksi kesä. Hommaa on kuitenkin riittänyt yllättävän paljon ja huh miten fyysistä raatamista kuoppien kaivelu sekä irtomaan roudaaminen onkaan. Olen luonteeltani niin kaukana viherpeukalosta kuin olla ja voi, joten yritän lähinnä saada pihan katseen ja leikkien kestäväksi. Uuden talon pihan saa sitten kyllä tulla suunnittelemaan joku ammatti-ihminen 😀

Huomenna olisi vuorossa kolmas äitienpäiväni ja tällä kertaa sitä juhlitaan ihan omassa kotona. Kotkassa asumisen yksi parhaista puolista on se, että juhlapyhiksi ei tarvitse aina reissata toiselle paikkakunnalle (ja roudata kassitolkulla tavaraa). Sitä saa heräillä kaikessa rauhassa omasta sängystä ja käydä sitten myöhemmin moikkaamassa sukulaisia. Huomenna olisi tarkoitus käydä anopin luona ja sen jälkeen kestitä omaa äitiäni täällä meillä. Ajattelin pyhittää tämän päivän itselleni ja perheelleni, joten palaillaan seuraavan kerran maanantaina.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa ja onnea muillekin äideille ♥

SI MODA SUMMER 2016 4 SI MODA SUMMER 2016 5

sunnies ZALANDO* / bikinitop LINDEX* / hat H&M

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Tennarit ja jakku