Viikon parhaat klikkaukset

Esko Kyrö – Turistina Eroviidakkoon

Tämä piti lukea ihan kahteen kertaan, oli nimittäin sen verran taidokas teksti.

Yhteishyvä – Sitruunarisotto

Valmistin tätä perjantaina ensimmäiselle pääsiäisillalliselle ja se oli niin taivaallista, että täytyy varmasti tehdä joku päivä uusi satsi. Kylkeen vielä hieman tuoretta parsaa voissa paistettuna, nam nam!

Metti Forssell – Vaihtelevuutta lenkkeilyyn

Metin postaus tuli aivan loistavaan saumaan, koska olin todella turtunut vanhoihin lenkkipolkuihin ja lenkkirytmiin. Innostuin kehittelemään tässä pääsiäislomalla ihan uudet lenkkirutiinit ja keksin juosta intervallia niin, että pysähdyin jokaiselle bussipysäkille tekemään 1-2 lihaskuntoliikettä (mm.dippejä, penkille hyppyjä). Tehokasta, monipuolisempaa ja ehkä hieman huvittavan näköistä.

Matkailuvinkkejä Kroatiaan: mm. Parhaat patikointikohteet / Makarskan Riviera-opas

Ostettiin tuossa vähän aikaa sitten lennot Kroatiaan ja kuukauden päästä pääsen vetämään Bucket listiltä yhden unelmakohteen yli. Olen tässä jo alustavasti googletellut hyviä vinkkejä reissua ajattelen.

Kauniita kesäkenkiä

Matkailuvinkkien lisäksi olen myös fiilistellyt kesäisempiä asuja netissä. Uusia vaatteita en tosin taida tarvita, mutta hyvät sandaalit/lipokkaat olisi hakusessa.

Janita Autio – Vinkkejä valokuvaamiseen Huawei p10

Erityisesti video ihastutti. Olen aina ollut hieman skeptinen puhelimen kameroihin, mutta tätä haluisin testata. Hyvien vinkkien lisäksi videon parasta antia oli ehdottomasti pääroolissa esiintynyt Janita, joka on kyllä niin mahtava persoona ettei mitään järkeä. Tästä tuli niin hyvä mieli!!

Pinterest – DIY Frozen Elsa

well what can I say 😀 Piti vähän pinnailla ideoita tulevia vappunaamiaisia ajatellen. Mini on päättänyt jo hyvissä ajoin (noin puoli vuotta ennen), että hän pukeutuu naamiaisissa Elsaksi. Tähän sopivia naamiaisasuja ja mekkoja on kaupat pullollaan, mutta ajattelin yllättää hänet itsetehdyllä uniikilla Elsa-asulla. Veikkaan, että tästä ropisee äitille pisteitä ruhtinaallisesti 😀

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Emmmi
  April 18, 2017

  Sulta on tullut tänä vuonna tosi mielenkiintosia ja erilaisia postauksia! Tämä postaus hyvänä esimerkkinä 🙂 kiva kun teet omaa juttua, keep up the good work! Aurinkoista kevättä!

  • Kaisa
   April 18, 2017

   Voi miten ihana kuulla <3 ! Vaikka itse tiedostaa tehneensä parannuksia blogiin ja pyrkineen monipuolisempiin postauksiin, niin kyllä sen kuuleminen muiden suusta tuntuu aina sata kertaa paremmalta. Yksikin tällainen kommentti saa aina suupielet ylöspäin ja motivaation korkealle. Joten kiitos sinulle, että käytit aikaasi kommentoimiseen, teit päivästäni paremman kuin uskotkaan 🙂 Aurinkoista kevättä sinnekin!

Previous
Pääsiäisen suunnitelmat