Viikonloppu ja toispuoleinen niskakipu

Yksi viikko taas pulkassa ja vitsit miten kaunis pakkaspäivä tähän viikon viimeiselle päivälle saatiinkaan. Tämä on ollut ihana ja ikimuistoinen viikko monellakin tapaa ja olen pääasiassa tuntenut vain iloa sekä kiitollisuutta. Yksi pikku vaiva on kuitenkin tehnyt ihan arkisistakin jutuista hiukan inhottavia. Olen nimittäin kärsinyt keskiviikosta asti melko pahasta toispuoleisesta niskakivusta, joka pahenee erityisesti iltaa kohden ja makuuasennossa. En tiedä onnistuinko hankkimaan tämän alkuviikon laskettelureissulta vai onko tämä syntynyt epäergonomisista työasennoista, joihin väännän itseni vähän liiankin usein.

Joka tapauksessa tämä viisi päivää kestänyt ajoittainen viiltelevä ja pistävä päänsärky/hermokipu takaraivolla vasemman korvan juuressa on koetellut hermojani jo ihan tarpeeksi pitkään. Jos tämä jatkuu vielä ensi viikolla, niin pitää ehkä käydä näyttämässä niskaa lääkärissä. Minulla on taipumusta huonoon ryhtiin, niska- ja hartiaseudun jumeihin sekä bruksismiin, mutta tällä kertaa kipu on poikkeuksellisen voimakasta ja hiukan erilaista, että en osaa ihan tarkalleen sanoa mistä tämä johtuu. Kyseessä voi toki olla monen asian summakin ja sen vuoksi kipu “normaalia” pahempi. Sisko epäili, että minulla olisi mahdollisesti jännitysniska. Onko siellä joku kokenut joskus vastaavaa? Kaikki kotikonstit kivunlievitykseen otan ilolla vastaan 🙂

ps. TALO-BLOGISSA UUSI VIDEO!

pps. vielä ehtii osallistua VILAn lahjakorttien arvontaan täällä.

photos of me: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Eeta
  January 22, 2018

  Heippa! Hierojan näkökulmasta kuulostaa, että niskasi ovat vain todella jännittyneet (oireet voivat olla joskus melkoiset). Suosittelen kokeilemaan hierontaa, jumit kun ei pelkällä buranalla lähde valitettavasti pois. Hyvä venytystekniikka on pumppaava venytys: eli vie venytyksem ääriasentoon ja palauttaa ja uudestaan toistaa tätä. Näin lihas venyy kummastakin päästä hyvin. Tsemppiä ilkeään vaivaan ja ihanaa kevättä!

  • Kaisa
   January 22, 2018

   Kiitos viestistäsi <3 Mulla on itse asiassa tälle päivälle varattu hieronta. Toivottavasti siitä on apua, tässä meinaa nimittäin tulla hulluksi!

Previous
Tontilla tapahtuu – Sisällä talossa video