Viikonloppu yökylässä

Tämä viikonloppu on ollut varsinainen yökyläily viikonloppu. Se alkoi jo torstaina, kun lähdimme minin kanssa siskolleni yöksi Helsinkiin. Perjantaipäivä vietettiin siellä, mutta illaksi tulimme takaisin Kotkaan. Siltä seisomalta päätimme jatkaa yökyläilyä viikonlopun yli, kun kerran mieskin oli lähtenyt ulkomaille työmatkalle. Pakkasimme kassit nopeasti uudelleen ja vaihdoimme yöpaikkaa kilometrin päähän meidän omasta kodista. Kaksi yötä vanhempieni luona oli hauskaa vaihtelua (ainakin meidän mielestä :D).

Sen sijaan, että olisimme olleet kaksin kotona, saimme viettää aikaa porukalla. Perjantaina leivottiin pannaria ja lauantaina käytiin tyttöporukalla kaupungilla sekä katsottiin Olipa Kerran Elämä -jaksoja. Ylimääräisten silmäparien ansiosta minä pääsin eilen treenaamaan ja tänään hoitamaan alkuviikosta rästiin jääneitä töitä. Äsken kävimme vielä yhdessä kummipoikani synttäreille ja äänestämässä.

Helsingissä asuessa tällaisia yökyläilyjä tuli harrastettua useamminkin, mutta nykyään, kun oma koti löytyy läheltä, ei yöpaikkaa vanhempieni luona varsinaisesti tarvita. Minun ja varmasti mininkin puolesta näitä voisi silti järjestää. En ole ihan varma mitä oma äitini tähän tuumaa, mutta luultavasti hänkin nauttii, kunhan ei liian usein heidän luonaan majailla, vaan muistetaan välillä mennä omaankin kotiin ja omalle jääkaapille 😉

H&M jeans

Gina Tricot coat

Zara shoes

photos: Alexa Dagmar, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tekoturkiksien nousukausi