Viikonvaihteen suunnitelmat

Mitä sinne kuuluu? Mitä ajattelitte viikonloppuna tehdä?

Me ajelemme tällä hetkellä takaisin kotiin Helsingistä. Päivä vierähti Habitaressa äidin ja vauvan kanssa. Konkreettisesti mukaan ei tarttunut kuin pari pientä koristejuttua tyttöjen huoneisiin, mutta inspiraatiota ja ideoita sitten senkin edestä. Sisustusintoa piisaa ja haluaisin kovasti saada kotia laitettua valmiiksi nyt syksyn aikana. Erityisesti juuri nuo lastenhuoneet sekä meidän vaatehuone ja makuuhuone ovat työn alla. Messuilta irtosi sisustusjuttujen lisäksi myös rutkasti rakennusideoita rantasaunaan, jota saa kai jo pikku hiljaa ihan luvan kanssa alkaa suunnittelemaan.

Huomenna ei kuitenkaan suunnitella rantasaunaa, vaan jatketaan terassihommia. Pihaa ehtii vielä pari kuukautta tekemään ennen talven tuloa, joten siihen keskitytään nyt. Kaivinkone on jo tehnyt suurimmat maatyöt ja seuraavaksi tuodaankin multaa sekä hiekkaa tontille. Siirtonurmestakin soiteltiin eilen ja sen asennus kuulemma onnistuu loistavasti vielä kuukauden päivät. Olisipa kiva saada nurmikko jo tänä syksynä valmiiksi!

Talojuttujen lisäksi viikonlopuksi ei ole kummempia suunnitelmia. Muutama pieni työjuttu odottelee, mutta muuten viikonvaihde menee lasten kanssa. Omien muksujen lisäksi siskonpoikakin saattaa tulla hetkeksi hoitoon, joten siinä ei paljon muuta sitten tehdäkään, kun sammutellaan “tulipaloja” 😀 Mukavaa viikonloppua sinne!

&Other Stories skirt / Balmuir x Alexa Dagmar knit / Gina Tricot blazer / Mulberry bag / Zign loafer

photos: Sara Vanninen / edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Syksyn sävyissä – yksi mekko, kolme eri tyyliä
Viikonvaihteen suunnitelmat