Viileämpään viikonloppuun

knit GINA TRICOT / jeans CUBUS* / shoes ECCO* / bag MULBERRY / sunnies RAY BAN

Hypätään hetkeksi pois helteisestä Kroatiasta ja laitetaan jakoon asu  menneiltä viikoilta., Se sopii ehkä hieman paremmin tähän viileämpään viikonloppuun kuin lomalla kuvaamani kesäasut. Täällä Suomessakin saatiin ilmeisesti nauttia kesäisistä ilmoista meidän loman aikana, mutta nyt on ainakin sen verran viileää, että lyhyet lahkeet ja hihat tuntuvat liian vähäisiltä.

Näitä valkoisia boyfriend-farkkuja ei olekaan tainnut vielä täällä blogin puolella näkyä. Sain ne keväällä Cubukselta ja olen tykännyt pitää niitä nimenomaan tällaisissa rennommissa kokonaisuuksissa. Joku kerta pitää kyllä kokeilla miltä ne näyttävät korkojen kera.

Nyt on matkalaukut purettu ja pakattu uudelleen, nimittäin tänään suuntaan kohti Tamperetta. Jos teillä on heittää jotain hyviä ravintola ja kahvila vinkkejä sieltä, niin antaa tulla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

photos: Metti Forssell

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Piia
  May 26, 2017

  Tampereen rafloista voisin suositella ainakin Ravintola Tampellaa, Dining 26:sta ja Ravinteli Berthaa. Sitkosta saa parhaat pizzat, ja jos kaipaa sushia, Hämeenkadulla sijaitseva Maruseki on varma valinta. Oma ikilemppari on Ravintola Näsinneula.

  Kahviloista ehkä kivoimpia ovat Vohvelikahvila Ojakadulla, Pyynikin näkötornin kahvila ja Pella’s Cafe Hämeenkadulla. Myös Kahvila Runo Ojakadulla ja Kaffila Aleksis Kiven kadulla ovat kivoja paikkoja. Kannattaa piipahtaa Moro Sky Barissa Sokos Hotel Tornin ylimmässä kerroksessa, sieltä avautuu aika hulppeat näkymät.

  • Kaisa
   May 26, 2017

   Kiitos näistä <3!! Laitoin kaikki ylös 🙂

 • Venla
  May 26, 2017

  Hei!
  Olen ihan tuore lukija ja voin kertoa – tulin jäädäkseni! Voi vitsit mitä kuvia! Sun blogi on ihan täydellinen! Olet tosi aito ja lempeä <3 Todella ihanat sivut! Ja miten kaunis oletkaan <3

  Seuraan myös taloblogiasi ja teidän tuleva talo on aivan unelmien talo!

  Tampereelle kahvilasuositus olisi Pyymäen Oma – aivan mielettömät herkut ja niin ihanasti sisustettu! Kaunis ja niin sydämellinen kaupunki <3 Aurinkoista viikonloppua!

  • Kaisa
   May 27, 2017

   Voi kiitos <3 Olipa kauniisti sanottu! Erityisen kiva kuulla, että sivusto ja sen sisältö miellyttää 🙂

   Monet ovat suositelleet tuota Pyymäen Oma-kahvilaa. Täytyy ehkä tänään suunnata sinne 🙂

Previous
Kroatia hotellivinkki