Viimeinen mökkiviikonloppu ja vinkki kuivista käsistä kärsiville

*Kaupallinen yhteistyö Natural Care

Parin viikon takainen viikonloppu mökillä taisi jäädä tämän kesän viimeiseksi. Nyt on mökkiä alettu laittamaan jo talviteloilla ja kohta on kai aika nostaa vene ylös. Se on aina selvä merkki mökkikauden loppumisesta, koska meidän mökille ei ilman paattia pääse. Onneksi tämän vuoden viimeiset muistot mökiltä ovat hyvinkin aurinkoiset. Ilma oli parempi kuin juhannuksena (tai koko kesänä :D) ja auringonlasku heittämällä tämän vuoden kaunein. Joku teistä ehkä bongasikin siitä videokuvaa Instagramin puolella.

Nyt kun kuuntelee ulkona piiskaavaa sadetta ja tuulen ujellusta tuo kaikki tuntuu niin kaukaiselta. Uskomatonta, että vielä kaksi viikkoa sitten mökillä tarkeni uida (ja vieläpä ilman saunaa). Tällä hetkellä ei kyllä tee yhtään mieli lähteä mereen polskimaan. Kylmät ja sateiset kelit tulivat taas niin yllättäen, vaikka joka vuosi sitä on muka niin valmistautunut tähän. Tänä syksynä en oikein ehtinyt edes nauttia ruskasta, kun puut jo varisivat lehdistä. Ihan kuin oltaisiin hypätty suoraan siihen pimempään ja kosteimpaan vuodenaikaan, joka tuntuu niin mielessä kuin kehossakin.

Ihoni on aina ollut herkkä reagoimaan vuodenaikojen vaihteluihin ja varsinkin tämä kesästä syksyyn ja talveen siirtyminen on aina yhtä inhottava. Ihon kuivuminen on niin voimakasta, että sitä saa olla koko ajan rasvaamassa. Kasvojen lisäksi kädet kaipaavat erityisen paljon kosteutusta. Hyvät voiteet eivät kuitenkaan yksin riitä, vaan pesuaineisiin ja saippuoihin on myös kiinnitettävä huomiota. Nyt flunssa-aaltojen jyllätessä käsiä tulee pestyä useammin, joten kosteuttava käsisaippua on ihan ehdoton.

Löysin tänä syksynä uuden suosikkini Natural Care saippuoiden joukosta. Nämä kyseiset saippuat sisältävät 100% puhdasta öljyä, jonka rasvahapot ja vitamiinit hoitavat ihoa. Tuotevalikoimissa on niin nestesaippuoita kuin palasaippuoitakin, joista jälkimmäiset kuorivat myös käsiä kevyesti. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti tuo Almond Oil saippua, joka tuoksuu yhtään liioittelematta taivaalliselta. Niin yleellinen ja ihana tuoksu, että haluan ehdottomasti tätä saippuaa myös uuteen kotiimme. Miellyttävien tuoksujen lisäksi saippuoissa myös onnistunut design, joten mielellään näillä uusia kylpytiloja ja vessoja somistaa. Voisi olettaa, että näitä premium-tason saippuoita ei ihan joka paikasta löydy, mutta itse asiassa Natural Caren tuotteita löytyy parhaiten isoimmista päivittäistavarakaupoista ja hinnatkin ovat enemmän kuin kohdillaan. Mikäli teillä osuu kyseiset saippuat silmään seuraavalla kauppareissulla, niin suosittelen ainakin nuuhkaisemaan tuota manteliöljyä sisältävää palasaippuaa. Uskallan väittää, että sen tuoksu vetoaa muihinkin kuin minuun.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tänään sunnuntaina…