Viimeisten viikkojen käytetyimmät vaatteet

Täällä viikko on startannut aikamoisella vauhdilla ja tälle maanantaille oli useampikin deadline. Pienoista stressiä pukkaa, mutta eiköhän tästä kaikesta selvitä kunnialla. Ajattelin keventää taakkaani julkaisemalla tänään todella kevyttä tavaraa täällä blogin puolella, eli ihan klassisen asupostauksen.

Kuvissa näkyvä takki ja neule ovat olleet viime viikkojen käytetyimmät vaatteet, joten oli ehkä aikakin esitellä ne täällä. En ole aiemmin välittänyt beigenruskeista sävyistä niin älyttömästi, mutta nykyiseen hiusväriini ne sopii mielestäni kuin nakutettu vai mitä olette mieltä? Siitä tulikin mieleeni, että huomenna on vihdoin paljon odotettu kampaaja-aika ja pääsen fiksaamaan tämän ylikasvaneen ja kulahtaneen tukan kuntoon. Ajattelin pitäytyä siinä samassa lookissa, jonka Noora minulle viime kerralla loihti. Ikinä en ole nimittäin ollut näin tyytyväinen hiuksiini ja saanut näin montaa kehua kuin viimeisen 1,5kk aikana. Ripaus vaaleaa väriä ja sivuotsis teki siis ihmeitä.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Gina Tricot coat and knit*
Zara pants
Adidas shoes
RayBan sunnies
Mulberry bag

photos:Hanna Väyrynen, edit:me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Roosa Mononen
  October 23, 2017

  Siis miten upeat kuvat Kaisa! ? Ihan mieletön syvyys, pakko kysyä mikä objektiivi sulla on ollut näissä käytössä? ?

  • Kaisa
   October 24, 2017

   Kiitos 85mm 1.4 ART ja eron huomaa. Vaihdoin myös laajiksen samalla zoomilliseen ja nyt on ollut ihanan inspiroivaa kuvailla uudella kalustolla 🙂 Voisinkin tehdä näistä vielä oman postauksen!

Previous
Katseet keräävä lasten asustemallisto