Vilpittömästi onnellinen

Viime aikoina olen ollut vilpittömästi onnellinen. En tosin itseni puolesta, vaan muiden.

Olen liikuttunut (onnen) kyyneliin saakka, koska olen ollut niin hemmetin onnellinen toisen ihmisen puolesta. Olen hymyillyt itsekseni, kun olen miettinyt, miten hienoja asioita läheisilleni tapahtuu juuri nyt. Toisten puolesta koettu onni on omalla tavallansa todella kaunista, hienoa ja maagista.

Välillä voi tosin olla vaikea olla onnellinen toisten puolesta, jos omassa elämässä asiat tökkii pahasti. Silloin ei pysty tuntemaan iloa muiden onnistumisista, ei vaikka kuinka haluaisi. Itse tuollaista aikaa eläneenä tiedän mistä puhun. Päässä pyörii vain omat murheet ja kateellisuuskortti nousee esiin, vaikka sitä ei todellakaan haluaisi tuntea niin. Ääni sisällä huutaa miksei minullekin voisi tapahtua hyviä asioita? Sittemmin olen todennut, että useimmille meistä elämä tarjoilee sekä niitä hyviä että huonoja hetkiä, vuorotellen. Ja kun se hyvä hetki koittaa, sitä pystyy huomattavasti paremmin myös iloitsemaan muiden puolesta. Ja se jos joku tuntuu hyvältä.

Tällä hetkellä olen niin äärimmäisen iloinen molempien siskojeni puolesta. Toinen on menossa naimisiin ja toinen saavutti juuri yhden suuren unelmansa saadessaan koulupaikan. Isosiskona sitä kokee tällaisessa tilanteessa ehkä myös pientä ylpeyttä pikkusiskoistaan, sen vilpittömän onnellisuuden tunteen lisäksi.

dress Glamorous (Zalando)

shoes Zara

sunnies Ray Ban

hairclip Zara

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • ida ihana
  July 6, 2019

  Ihana, ihana ja tärkeä postaus <3 Ajattelen, että silloin kun pystyy aidosti olemaan toisen puolesta onnellinen, on itsellä asiat aika hyvin 🙂
  Ihania kuvia myös, ihana look sinulla ja onhan Hangon hiekkarannat ja Muumi-uimakopit vain niin ihania myös!<3
  Mukavaa viikonloppua ja kiitos postauksesta!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • kaisaturunen
   July 11, 2019

   Vastaus tulee vähän viiveellä, mutta kiitos itsellesi 🙂 Ja ihanaa kesän jatkoa <3

Previous
Polttariviikonloppu
Vilpittömästi onnellinen