Vinkkejä lasten Tukholmaan?

SI MODA ASU APR18 2016 1Pitkästä aikaa kehiin Mini&Mom-asuja. Olen boikotoinut lapsen kanssa kuvailuja käytännössä viime kesästä lähtien, koska koin ne ehkä hieman epämiellyttäviksi molemmille. Mini ei niistä välittänyt ja lähinnä vain ärsyyntyi ja minulla pukkasi sellainen tuskanhiki päälle, että oli parempi antaa olla vaan. Välillä neiti kyllä suostuu kameran eteen, mutta useimmiten jokin muu ympärillä kiinnostaa enemmän.

Näitä kuvia ottaessa se oli Espan puisto, jonne minityyppi kirmasi parikin kertaa karkuun 😀 Karkailusta huolimatta saimme tällä kertaa kuitenkin ihan kelpo kuvat otettua, joten ehkä sopivan sauman tullen voin yrittää ikuistaa näitä yhteisasuja jatkossakin. Minin fiiliksen mukaan näissä kuitenkin mennään.

SI MODA ASU APR18 2016 2SI MODA ASU APR18 2016 0Asuista sen verran, että itse vetelin viime viikolla jo ohut trenssi päällä, mutta lapselle puin vielä villakangastakin. Itse asiassa ostin vaaleanpunaisen söpöläisen toissa viikolla alesta syksyä ajatellen, mutta sitten totesin, että miksen ottaisi sitä käyttöön jo nyt. Hihat käärimällä se menee ihan hyvin, vaikka hieman reilu onkin.

Talvikengistä ollaan pikku hiljaa siirrytty molemmat keväisempiin versioihin. Minikin sai pitkästä aikaa vetää jalkaan tennarit. Olin hommannut hänelle kevääksi paritkin eri kengät mukamas hyvällä kasvuvaralla, mutta nämäkin mustakultaiset adidakset ovat jo nyt ihan sillä rajoilla, että mahtuvatko enää jalkaan ollenkaan. Hitsi kun näitä kasvupyrähdyksiä ei vaan osaa ennustaa.

SI MODA ASU APR18 2016 3Ensi viikon kalenteri näyttää edelliseen verrattuna suhteellisen täyteen tupatulta. Yritän juuri junailla aikatauluja järkeviksi, mutta saapa nähdä mitä tästä tulee. Helsingissä tulee vietettyä aikaa ainakin parina päivänä ja sitten olisi tarkoitus matkustaa myös ”ulkomaille” pitkästä aikaa. Todellinen unelmaloma Tukholmassa on tiedossa viikon loppupuolella :D. Ei vaan, olen matkasta kyllä innoissani, koska en ole talven aikana käynyt missään. Menemme Tukholmaan moikkaamaan isotätiäni ja fiilistelemään keväistä kaupunkia. Toivottavasti kelit suosii.

Pitikin itseasiassa kysyä olisiko teillä vinkkejä lasten Tukholmareissulle? Mini lähtee siis tietysti mukaan ja hänet parhaiten tuntien voin vannoa, ettei neiti jaksa istua vaunuissa koko päivää. Jotain aktiviteettia olisi siis kiva keksiä ainakin yhdelle päivälle. Ideoita?

ps. Kuvasin erikseen minin sisävaatteet. Niistä tulossa oma postaus tällä viikolla  🙂

SI MODA ASU APR18 2016 4MINI:

coat&pants KAPPAHL / shoes ADIDAS

beanie H&M

MOM:

trench coat &OTHER STORIES / pants 2hand /shoes CONVERSE

knit GAP (Zalando*) / hat LINDEX / sunnies KARL LAGERFELD*

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Silmien värinvaihdos