Vinkkejä Pohjois-Italiaan?

SI MODA ITALY

Perjantaina tosiaan koittaa se paljon odotettu loma Italiaan. Tällä(kään) kertaa kyseessä ei ole mikään pakettimatka, vaan olemme vuokranneet auton ja parikin eri majoitusta. Ensimmäiseksi on tarkoitus ajaa Milanon kentältä Gardajärvelle ja yöpyä siellä 5 yötä. Majoitukseksi on valittu suloinen bed&breakfast vajaa kilometrin päästä Gardan kaupungista. Italiassa, tarkemmin sanottuna Roomassa, olen kerran käynyt ja mieleen jäivät erityisesti taivaalliset ruoat ja jäätelöt. Niitä odotan tältäkin matkalta. Rooman nähtävyydet tulivat itseltänikin kuin apteekin hyllyltä, mutta Gardajärvi on minulle huomattavasti tuntemattomampi alue. Olen kuullut sen olevan erityisen kaunis paikka, mutta olisiko teillä jotain hyviä vinkkejä sinne?

Kaksi viimeistä päivää vietämme Italian Rivieralla. Sinnekin saa toki antaa vinkkejä, jos sellaisia teiltä löytyy. Molemmista majapaikoista löytyy uima-allas ja hyvä näin, sillä sääennusteet lupaavat yli 30°C lukemia. Yritän muutaman kerran päivitellä kesäisiä kuulumisia paikan päältä, mutta luulempa, että kuvatykitys laitetaan kunnolla päälle vasta sitten reissun jälkeen.

Nämä kuvat ovat Rooman häämatkaltamme kolmen vuoden takaa. Tuntuu, että noista hetkistä olisi ikuisuus! Roomapostaukset löydät muuten täältä ja täältä.

//

On Friday me and my family are finally heading to Italy! First destination is Lake Garda and last two days of the trip we’ll spend by Riviera beaches. I have heard that Lake Garda is such a beautiful place. Do have any tips for us?

XOXO
signature

What do you think?

11 Comments
 • minna
  June 3, 2015

  Ei ole ihanampaa paikkaa kuin Italia. Kahdesti siellä käyneenä voin allekirjoittaa tämän!
  Gardalla kannattaa, jos on aikaa, kiivetä Monte Baldolle josta on hyvät näkymät järven yli ja alpeille. Myös järvellä risteily on mahtavaa ja ihan yleinen fiilistely rannalla jätskiä syöden 🙂 mahtavaa reissua! toivon että itsekin pääsisin lähivuosina uudestaan <3

  • Kaisa
   June 3, 2015

   Kiitos vinkeistä 🙂 Onkohan tuo Monte Baldo sellainen johon pääsee 1vee tytön kanssa kiipeämään?

 • Toinen Minna
  June 3, 2015

  Itse reilasin koko Italian rannikon Nizzasta Pisaan ja Firenzeen saakka. Suosittelisin ehdottomasti käymään La Spezian lähellä olevissa kalastajakylissä – Cinque Terre. Todella värikkäät ja pienet kotoiset kylät, ja aivan mahtavaa ruokaa! 🙂

  • Toinen Minna
   June 3, 2015

   En sitten tiedä, että meneek paikka liian etelään.

  • Kaisa
   June 3, 2015

   Se voi itse asiassa olla, että ajamme juurikin tuon kautta määränpäähämme! Pitääkin pitää mielessä 🙂 Kiitos!

 • Johanna
  June 4, 2015

  Garda-järvi on upea, todella ihanaa lomaa teille! Italiaiset ruuat ja ihmiset ovat todella ihania! Jos teillä on aikaa, niin suosittelen, että käytte myös Venetsiassa ja Veronassa, siellä oli myös paljon nāhtävää, upeita maisemia!

  • Kaisa
   June 4, 2015

   Veronaan ollaan ainakin menossa 🙂 Kiitos vinkeistä! Venetsiakin kyllä houkuttelee…

 • amoretto
  June 4, 2015

  Heippa,

  Jos teillä on auto käytössä ajakaa ihmeessä Garda ympäri ja pysähtykää aina matkalla toinen toistaan ihanampiin kyliin sen ympärillä. Näin me teimme muutama vuosi sitten.. Ja San Martino Tower + museum on myös käymisen arvoinen paikka. Sieltä ylhäältä kun näkee kivasti maisemia 🙂

  • Kaisa
   June 4, 2015

   🙂 kiitos vinkeistä! Auto löytyy, joten eiköhän sillä tule pörrättyä ympäriinsä!

 • ystävällinen hei
  June 4, 2015

  Oi Garda on ihana. Veronassa ja Firenzessä kannattaa ainakin käydä, sillä siellä pääsee nauttimaan kaupunkitunnelmasta ilman sitä Rooman ryysistä.

  Gardan rannalla Salón kaupungissa on ihana ihana suomalaisnaisen pitämä hotelli jossa sijaitsee myös 4 tähden ravintola. Villa Arcadio nimeltään, mutta teillä saattaa majoitukset olla jo kunnossa?

  Kaikkihan tuolla pohjoisessa on ihanaa, varmasti kiva loma tulossa. Turvavyöt vaan kunnolla kiinni kun ajatte siellä hurjastelijoiden joukossa.

  • Kaisa
   June 4, 2015

   Veronaan mennään joka tapauksessa käymään, mutta kiitos myös muista vinkeistä 🙂 Majoitukset meiltä tosiaan löytyy, mutta ravintolavinkit ovat tervetulleita!

Previous
Life is a beach