Vinkkejä vaaleiden farkkujen ostoon

Aina aika ajoin innostun käyttämään vaaleampia farkkuja ja tänä kesänä näitä kuvissa näkyviä valkoisia sekä toisia omistamiani luonnonvalkoisia on tullut käytettyä todella paljon! Valkoisissa farkuissa on mielestäni aina haastellista (haasteellisempaa kuin sinisissä) löytää se aidosti hyvä ja istuva malli. Epäimartelevat valkoiset farkut ovat enemmän sääntö kuin poikkeus ja hyviä pitää oikein metsästämällä metsästää. Minulle parhaat mallit ovat olleet korkeavyötäröisiä, lantiolle asti napakoita, mutta sitten suoralahkeisia tai jopa aavistuksen lahkeista leveneviä. Lahkeen mittana oivallisin on hieman vajaa, jotta kengän ja lahkeensuun välistä näkyy pieni kaistale ihoa.

Nämä valkoiset luottofarkut olen löytänyt Lindexiltä ja ne toiset mainitsemani &Other Storiesilta. Molempien perään kysytään monesti IG:n puolella, joten ajattelin omistaa niille ihan oman postauksensa. Pakko vinkata tähän väliin, että myös siskoni osti pari viikkoa takaperin vaaleat kauniisti istuvat farkut ja vieläpä todella huokeaan hintaan Tiger of Swedenin outlet-myymälästä. Sieltäkin kannattaa siis tsekata, jos vaaleita farkkuja kaipailee.

Tämän postauksen kirjoittaminen on muuten ollut todella haastavaa, koska tuntuu, etten enää osaa sanoa mitään järkevää näihin ns. asupostauksiin, joista joskus vuosia takaperin blogini käytännössä koostui pelkästään. Tästä syystä olin aikeissa siirtää asukuvat kokonaan IG:n puolelle, mutta moni teistä toivoi, etten tekisi niin. Asukuvat siis pysyvät blogin kirjossa, mutta mitenkäs tuo tekstipuoli näissä? Onko teillä jotain toiveita sen suhteen?

Toivoisitteko näiden yhteyteen jotain oikeasti fiksua (syvällisempää) tekstiä? Tyylihöpinöitä? Vai kenties pelkät kuvat?

vaatteet Lindex, kengät Adidas, laukku Gucci

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Stiina
  August 18, 2020

  Ihan kaikki käy fiiliksesi mukaan 🙂 välillä tyylihöpinää, välillä kuvien sekaan syvällistä tekstiä mitä mielen päälläsi on, ja vaikka pelkät kuvat jos et mitään sillä erää keksi. Kiva näitä on katella täältä blogin puolelta. 🙂

 • Tuuli
  August 19, 2020

  Asupostaukset on kivoja aina ja ihan kaikki käy minulle ainakin, höpinöillä tai ilman.

 • Mermar
  August 23, 2020

  Asupostaukset ovat kivoja, varsinkin tekemäsi kollaasit. Niistä saa aina ideoita. Olethan oikeasti ammattilainen ja osaat myös tehdä vaatteita.
  Jutut asujen yhteydessä voivat olla mitä vaan, tai ei mitään, korkeintaan infoa asuista.
  Suunta bloggaajalla näyttää olevan kivat asukuvat ja juttu jostain aivan muusta aiheesta, älä siis turhaan mieti asiaa.
  Moni käyttää pelkkä instaa, mutta kuvan laatu, tarkkuus ja kuvauslokaatio ovat mitä sattuu. Jopa näkee peilin kautta otettuja kuvia.
  Sinulla on blogissa kaikki edellä mainitut seikat kunnossa.

  • kaisaturunen
   August 23, 2020

   Kiva kuulla, että myös kollaasit viehättää! Itsekin tykkään niistä ja mielellään katson muiden tekemiä inspiraatio mielessä 🙂 Näitä siis varmasti tulossa jatkossakin!

   Kiitos muutenkin kauniista sanoista ja mukavaa loppukesää sinne <3

 • Huong Q-A
  August 24, 2020

  Olisi kiva kuulla siun kantaa ja pohdintoja näiden asukuvien yhteydessä esim. kauneudesta, tyylin ja muodin merkityksistä. Sillä usein nämä edellä mainitut ei ole pelkästään pintaa vaan merkitys on paljon laajempi. Mielenkiintoista lukea somen ja vaatteiden ammattilaisen näkökulmasta ? Mutta ei siis mitään paineita! Kevyet löpinätkin kelpaavat mutta ehdotukseksi aiheita jos joskus haluat syvällisempää asukuvien lisäksi ✨

Previous
Siirtonurmikko takapihalle
Vinkkejä vaaleiden farkkujen ostoon