Vinkkejä Zürichiin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen monesta blogista bongannut lähiaikoina sanan syysmasennus. Toiset potee sitä ja toiset ovat taas välttyneet siltä. Itse en ole koko asiaa ehtinyt miettimään. Syksy vain tuli ja on melkein jo ohi. Eilisen surkeasti nukutun yön jälkeen tuntui ensimmäistä kertaa hieman “masentuneelta”. Eipä tuo harmaa ja sateinen sää myöskään tilanteessa kauheasti auttanut. Perinteinen keino kaamosmasennuksen nujertamiseenhan on pieni irtiotto arjesta. Äkkilähdöt alkavat taas pian olla kuumaa tavaraa. Me varattiin jo tuossa jokin aikaa sitten pitkä viikonloppureissu Sveitsiin ja se tulee juuri sopivasti puolentoista viikon päästä piristämään tätä oloani. Tarkoituksena on mennä moikkaamaan Zürichissä tällä hetkellä asuvaa siskoani!

Vaikka tosiaan sisko on siellä asunut pari kuukautta ja varmasti tuntee jo jonkin verran kaupunkia, olisi kiva kuulla löytyykö teiltä vinkkejä kyseiseen kaupunkiin. Eli mitkä ovat Zürichin (tai lähialueiden) parhaat ravintolat/kauneimmat nähtävyydet/shoppailuapajat jne.? Missä kannattaa käydä ja mitä tehdä? Tämä on ensimmäinen kertani Sveitsissä, joten kaikki vinkit otetaan vastaan. Meillä on myös auto käytössä, joten pääsemme kätevästi myös hieman etäämmälle kaupungista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU OCT25 2014 00OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule/knit GINA TRICOT* // laukku/bag COS // mekko/dress TOPSHOP* // kengät/shoes TAMARIS*  // huivi/scarf ZARA (siskon) // pipo/beanie H&M

(*saatu/gifted)

 Nämä kuvat eivät nyt varsinaisesti liity Sveitsiin mitenkään, paitsi että kuvat ottanut toinen siskoni lähtee myös mukaan reissuun. Napattiin nämä eräänä päivänä, kun aurinkokin suvaitsi näyttäytyä meille. Näitä aurinkoisia syyspäiviä saisi mielellään tulla lisää. Ne ovat niin äärettömän kauniita.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Anna
  October 28, 2014

  Hei,
  asun itsekin tällä hetkellä Zürichissä ja on kyllä ihana kaupunki! Täältä löytyy tyylikäs cocktailbaari nimeltään Dante (kannattaa mennä ennen klo 20, sen jälkeen paikka alkaa täyttyä) ja drinkit siellä ovat taivaallisia! Jos tekee mieli hemmotella itseään kannattaa käydä Thermalbad Engessä, se on pieni SPA mistä löytyy mm. Kattouima-allas josta voi ihailla koko Zürichiä.
  Suosittelen myös uetlibergille kävelyä ja keskustassa kiertelyä, varsinkin vanhassa osassa.
  Jos auto kerta on käytössä niin ehdotan vierailua Luzerniin ja Pilatukselle (pilatus on aika turistinen, mutta silti kaunis ja se on lähellä zürichiä ja luzernia)

  • Susanna
   October 29, 2014

   Hei,

   Suosittelen myös ehdottomasti vierailua Luzernissa, jonne pääsee Zürichistä kätevästi junalla (autoilu varmasti onnistuu yhtä hyvin). Luzern on yksi kauneimmista Sveitsin kaupungeista, jossa olen käynyt <3

   Ihanaa reissua teille!

  • Tiina
   November 5, 2014

   Moikka, Zürichin vanhassa kaupungissa (Limmat-joen molemmin puolin) sekä Zürich järven rannalla kannattaa ehdottomasti käydä kävelemässä, hyvällä säällä pääsee ihastelemaan alppeja 🙂 Rautatieasemalta järvelle menevää ostoskatua Bahnhofstrassea on kiva kävellä, vaikka onkin kalliita liikkeitä. Jossakin monista suklaapuodeista kannattaa piipahtaa, esim Sprüngli tai Läderach. Jos yhtään kulttuuri ja museot kiinnostaa niin Kunsthaus on todellakin käymisen arvoinen, Oopperataloa unohtamatta. Ravintoloita täällä riittää, italialaiset on usein hyviä eikä älyttömän hintaisia.

 • Emmi L.
  October 28, 2014

  Me käytiin Säntis-vuorella 🙂 Autolla siihen juurelle ja sitten sieltä hissillä sinne vuorelle. Niin ja suosittelen varaamaan paljon rahaa mukaan, koska siellä on ihan älyttömän kallista 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Previous
Blue fluffy + Gina Tricot giveaway!