Vinkki viileämpään valmistujaispäivään

beige slip dress SAMSOE&SAMSOE / black pants BIK BOK

white pants MINT&BERRY / white dress ELISABETTA FRANCHI

Sääennusteet lupailevat hieman viileämpää valmistujais-/ylioppilasjuhlapäivää lauantaille. Monia ehkä mietityttää, että miten sitä tarkenisi siinä (kesä)mekossa, joka kaapissa valmiina odottaa. Onnittelut niille, jotka ovat tämän kelin ennakoineet ja valinneet päälle laitettavaksi esimerkiksi pitkälahkeisen jumpsuitin tai housupuvun. Mutta ei hätää mekkoihmiset, yksi kovasti nousussa oleva trendi pelastaa syväjäätymiseltä. Nyt on nimittäin taas ajankohtaista pukea mekon alle housut.

Monille tämä saattaa olla ehdoton ei ei, sillä muistot tyylin edellisestä kulta-ajasta ovat vielä liian hyvin mielessä. Mutta kuten trendit yleensä ne kiertävät ja palaavat uudelleen. Ja sen alku ihmetyksen ja kieltäytymisen jälkeen ne alkavat jossain kohtaa näyttää taas hyvältä, jopa vähän liian hyvältä. “Dress over pants” -trendin parhaita puolia ovat tietenkin se, että housut lämmittävät mukavasti, mutta ne säästäävät myös stressiltä nimeltä kalpeat sääret. Sheivaamisenkin voi jättää puolitiehen, jos siltä tuntuu.

Housujen mallista riippuen tähän lookkiin sopii sekä tyttömäiset matalat ballerinat että korkeammat korot. Lahkeiden pituudella ja leveydellä ei niin ole väliä, kunhan ne sopivat omalle vartalollesi ja yhteen valitsemasi mekon kanssa. Sävy sävyyn mekon kanssa valitut housut luovat yhtenäisen, pukumaisen fiiliksen, mutta omaa silmääni miellyttää myös eri värien yhdistely, jos kokonaisuus on muutoin hillitty. Kollaasin vasemman yläkulman asu on sellainen, jonka saisin käytännössä koottua heti omasta kaapistani ja koen ehkä parhaiten minulle istuvaksi, mutta jollain tavalla myös tuo olkaimeton vaaleansininen “farkkuasu” iskee ja kovaa. Voi olla, että tässä on ratkaisu ainakin omaan asukriisiini.

kuvat: Pinterest

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Uusi luottopaikka löytyi