Gucci vintage kello

Olen pähkäillyt viikon verran tämän kellon aitoutta. Remmistä löytyy aidon nahkan tunnukset ja kellotaulun takaa Guccin kelloille tyypillinen merkki. Kello kuului aikoinaan mummolleni ja sen ostosta on ainakin muutama vuosikymmen, luultavasti enemmänkin. Yritin kysellä äidiltä muistaisiko hän tämän kellon alkuperää, mutta hänelläkään ei ollut mitään aavistusta. Googlettelin myös Guccin vintage-kelloja, mutta vastaavaa ei löytynyt. Yleisesti ottaen mummolla ei ollut mitään feikki-koruja, joten uskoisin tämän olevan aito. Onko kenelläkään lukijoista tietoa tästä?

Oli aito tai ei, on tällä ainakin tunnearvoa. Ja on se niin söpökin :> parasta ovat nuo kivet jotka liikkuvat kellotaulua ympäri.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Emmisofia
  December 10, 2012

  Tää ei nyt tähän postaukseen suoranaisesti liity, mutta tiedustelisin että mikä kamera sulla on?:) Ite oon nimittäi metsästämässä uutta.

  • Casey
   December 10, 2012

   Mulla on tällä hetkellä kaksi kameraa: Canon 600D, jossa kuvaan lähinnä 50mm 1.8 putkella ja sitten Olympus pen lite, jolla kuvaan niin ikään lähinnä 45mm 1.8 🙂 ensimmäistä voin suositella jos haluat hyvän järjestelmäkameran ostaa ja olet vielä suht alussa kuvaamisessa (jos olet edistynyt jo niin sitten suoraan kymppiluokkaan). Olympusta taas suosittelen jos hakusessa on pieni ja kevyt järkkärimäinen kamera. Molempiin ehdottomasti nuo lisäputket, koska sillä peruskitillä ei kyllä ihmeellistä jälkeä saa 🙂 Toivottavasti tästä oli jotain apua!

Previous
We got beef
Vintage vai ei?