Vuoden 2016 luetuimmat postaukset

Huomasin, että tätä aihetta on spekuloitu useammassakin blogissa nyt vuoden vaihteessa ja ihmekös tuo, onhan se aika mielenkiintoista nähdä mitkä postaukset ovat olleet ne koko vuoden luetuimmat. Hieman jännityksellä tutkin omia statistiikkoja viime viikolla, koska en osannut todellakaan sanoa mitä postauksia sinne kympin sakkiin oli päätynyt.

Pari pommin varmaa osui oikeaan, mutta kyllä niitä yllätyksiäkin mahtui mukaan. Tämän listauksen mukaan ehdottomasti eniten kiinnostivat pohdiskelevat tekstit, joita te olette monesti toivoneet lisääkin. Vain yksi asupostaus mahtui joukkoon, vaikka toisaalta tiedän, että nekin teitä kiinnostaa. Saas nähdä mitkä aiheet jylläävät tänä vuonna. Vuoden 2016 suosituimmat tulevat tässä aikajärjestyksessä;

Kaksi hyvää löytöä

Ehkä se listauksen hämmentävin, nimittäin viime tammikuinen postaus, jossa esittelin ainoat, mutta sitäkin paremmat alelöytöni. Empä olisi ikimaailmassa uskonut tämän yltävän top 10 😀 Ensi viikolla luvassa postauksia tämän vuoden alelöydöistä, saa nähdä tekeekö se yhtä suuren vaikutuksen.

SI MODA ASU FEB4 2015 1Äidinvaistosta

Arvasin, että suosituimpien postausten joukkoon mahtuu kirjoituksia, joissa puhutaan äitiydestä ja/tai lapsista. Tässä yksi esimerkki.

#PAHE

Idea tähän postaukseen lähti somessa pyörineestä #ruokapahe haasteesta. Päätin sitten kertaheitolla listata kaikki muutkin paheeni…

Suunta ylöspäin

Eniten keskustelua js yksityisviestejä poikinut postaus. Lähdin kirjoittamaan tätä eräänä iltana hyvin ekstempore meiningillä ja huomaamatta kirjoitin pitkähkön pätkän. Olen edelleen hyvin onnellinen, että päätin postauksen silloin julkaista, koska se vuodatus tuli todella tarpeen. Oli myös ihana saada vertaistukea muilta. Huomasin, että tällainen ahdistava, epäonnistumisen tunne oli huomattavasti yleisempi kuin olin luullut.

SI MODA LOREAL ELVITAL 10Hiustarinan onnellinen loppu

Varmasti kaikki blogiani pidempään seuranneet tietävät, että täällä on aikoinaan puhuttu PALJON hiuksista. Niiden dramaattinen lähtö oli ja on edelleen yksi kovimpia kokemuksia elämässäni, vaikka se nykyisin tuntuukin huomattavasti pienemmältä ongelmalta kuin silloin. Arvasin, että tähän aiheeseen liittyvä postaus pääsee kympin sakkiin, vaikka tällä kertaa kyseessä olikin iloiset uutiset 🙂

VARAS

Tähän postaukseen mahtuu varmasti enemmän sarkasmia kuin kaikkiin muihin urani aikana kirjoittamiin postauksiin yhteensä. Älä siis ota tätä liian vakavasti, jos luet ensi kertaa 😀

SI MODA SUMMER 2016 1Lapsi numero kaksi

Olisin voinut laittaa vaikka pääni pantiksi tämän postauksen vuoksi, koska tiesin tämän olevan suosituimpien joukossa. En tosin tiennyt, että se olisi koko vuoden suosituin.

Flow totuus

Ensikertalaisen fiilikset Flow-festareista. Kaiken hehkutuksen joukkoon mahtui myös kritiikkiä.

SI MODA FLOW 12Blue Velvet

Syksyn gaala-asut olivat ehdottomasti vuoden suosituimmat asupostaukset ja kympin joukkoon niistä kiilasi tämä sininen samettiunelma. Ehkä voisin ensi vuodelle ottaa tavoitteeksi ommella ainakin yhden vaatteen itselle.

Jo pelkkä sana kaamos

Hieman erilainen lähestymistapa kaamos-aiheeseen teki tästä postauksesta loppuvuoden suosituimman.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
My favorite photos 2016