Vuoteni ACO brändilähettiläänä

* Kaupallinen yhteistyö ACO

Toissa viikolla julkaistussa vuosikymmenkatsauksessa puhuin teille paljon vuodesta 2018, joka oli mm. työmielessä erittäin menestyksekäs. Viime vuoden osalta en työasioista liioin kertonut, mutta se ei tarkoitannut sitä, että suunta olisi ollut alaspäin tai vuosi olisi ollut kehno. Tahti oli toki maltillisempi, kun pidin tietoisesti vauvavuoden työmäärät hieman pienempänä, mutta samaan aikaan keskityin entistä tarkemmin harkittuihin ja nimenomaan pitkäaikaisiin yhteistöihin. Oli suuri kunnia tehdä useamman luottobrändini kanssa koko vuoden mittaista yhteistyötä ja toimia heidän brändilähettiläänä. ACO oli yksi näistä.

Tutustuin ACOn tuotteisiin ensimmäisen kerran viime vuosikymmenen alkupuolella ja vuonna 2014 tein heidän kanssaan ensimmäisen kaupallistayhteistyön. Asuin vielä tuolloin pääkaupunkiseudulla, kun kutsu ACOn omaan tuotekehityslaboratorioon Tukholman ulkopuolelle kävi. Sen lisäksi, että se oli yksi ensimmäisiä reissujani tämän työn puolesta oli se myös muulla tapaa ikimuistoinen. Sain oikeasti nähdä ja kokea, miten tuotekehitys tapahtuu ja myös kokeilla tuotteen valmistamista itse. Tällainen läpinäkyvyys antoi entistä enemmän luottoa brändiin, joka oli jo muutoin tuotteiden osalta osoittanut, että ovat luottamukseni arvoisia. ACO yrityksenä on erityisen tarkka siitä, että heidän toimintansa on avointa ja rehellistä. Tutkimustuloksista julkaistaan raportteja säännöllisesti ja kaikki ainesosat ovat huolellisesti valittu sekä karsittu 80 vuoden kokemuksella.

Niille, joille ACO on vielä hieman tuntematon tiedoksi, että ACOn tuotteet on suunniteltu pohjoiseen ilmastoon ja niissä on otettu huomioon myös herkkä iho. Tämä on ollut minulle se avainsana tuoteperheeseen tutustuessa ja luottamuksen löytymisessä. Ihoni on herkkä ja siitä syystä olen hieman arka kokeilemaan uusia tuotteita ja varsinkin uusilta tuntemattomilta brändeiltä. ACOn kanssa minun ei ole koskaan tarvinnut pelätä yllättäviä reaktioita tai mitään muuta inhottavaa. Ja samaa olen kuullut monilta tutuiltani. ACOn laajasta tuoteryhmästä olen löytänyt vuosien saatossa ne omat suosikkini ja uskaltautunut kokeilemaan useita tuotteita myös lasteni iholle. ACO on nimittäin suunnattu kaiken ikäisille ja heiltä löytyy myös ihan oma spesifioitu tuotesarja vauvoille, josta olenkin täällä jo aiemmin puhunut.

Sen lisäksi, että arvostan suunnattomasti ACOn tapaa arvioida tuotteidensa hyödyt, teho ja turvallisuus ihmiselle, on erityisen ilahduttavaa, että he miettivät joka askeleella myös ympäristöä. Niin itse tuotteiden kuin pakkaustenkin ympäristöystävällisyyttä. Pakkausten kierrätystä on pyritty tehostamaan mm. refill- pakkauksilla ja helpotettu selkeillä, osiin jakautuvilla pakkauksilla. Yksi osa on selkeästi pahvia, yksi muovia ja yksi metallia tai lasia. Ei siis tarvitse arpoa mihin kierrätysastiaan minkäkin osan heittää.

Viimeisen vuoden aikana olen esitellyt teille suosikkejani mm. ACO aurinkotuotteiden, intiimituotteiden sekä vauvoille suunnattujen tuotteiden kirjosta. Olen myös listannut kolme ultimaattista ACO-suosikkiani teille ja niiden rinnalle haluaisin vielä tässä viimeisessä yhteistyökokonaisuuteen kuuluvassa julkaisussa nostaa esille muutaman suosikkikasvotuotteeni sekä suosikkivartalotuotteeni.

KASVOILLE

ACO FACE SCRUB

Viime vuonna onnistuin vihdoin tekemään kasvojen kuorinnasta säännöllisen viikkorutiinin ja sitä edesauttoi paljon tämä erittäin näppärän kokoiseen pakkaukseen pakattu tuote. ACO Face Scrub mahtuu kätevästi matkustamaan myös reissuille mukana ja tuote on ihanan tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen sekä hajusteeton. Tämä kulkee aina kosmetiikkapussukassani mukana minne menenkin.

ACO RENEWING FACE OIL

Iho- ja hiusöljyt ovat näin kuivahipiäisenä niitä kosmetiikkalaatikkoni käytetyimpiä tuotteita. Sipaisen öljyä lähes joka päivä iholleni ja aina pesun jälkeen myös hiuksilleni. Öljyt ovat olleet niin kauan osa kauneusrutiinejani, että en rehellisesti sanoen osaisi enää olla ilman. Sopivan kasvoöljyn löytäminen on tosin ollut hieman haasteellista. Oikukas ihoni ei ole hyväksynyt liian rasvaisia öljyjä, mutta ei myöskään liian kuivia. Liiat voimakkaat hajusteet kasvoöljyissä ovat myös olleet ehdoton ei.

Mutta olisihan se pitänyt arvata, että luottomerkiltä löytyy myös se kaikista parhaiten sopiva kasvoöljy. ACO Renewing Face Oil sopii kuvauksensa mukaan myös herkälle iholle, joten uskaltauduin sitä viime vuonna kokeilemaan. Öljy kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti, sekä tuo sellaista ihanaa hehkua iholle, kuitenkin jättämättä ihoa liian kiiltäväksi. Öljy imeytyy nopeasti eikä rasvoita ihoa tai tuki ihohuokosia. Luonnollisten öljyjen yhdistelmä lupaa myös estää ihon ikääntymisen merkkejä. Helpoiten tämän käyttö onnistuu sekoittamalla muutama tippa omaan kasvovoiteeseen.

ACO EYE GEL

Vauvavuosi ja silmänympärysvoide kuuluvat vahvasti yhteen. Olen sitä mieltä, että äitiyspakkaukseenkin voitaisin lisätä yksi pieni puteli tällaista rauhottavaa ja viilentävää silmänympärysvoidetta (sekä peitevoidetta). ACO Eye Gel sopii kaikille ihotyypeille, on hajusteeton ja toimii mielestäni parhaiten jääkaappikylmänä. Viileä voide rauhoittaa huomattavasti valvottujen öiden turvottamia silmänympäryksiä. Silmänympärysvoiteissa on muuten hyvä muistaa taputella se varovasti sormenpäillä silmän ympärille, eikä missään nimessä hangata.

VARTALOLLE

ACO PROTECTING BODY CREAM

Tehokkaasti kosteuttavat ja erityisesti rauhoittavat vartalovoiteet ovat öljyjen ohella minulle ihan must have -tuotteita ympäri vuoden. Ihoni kuivuu jo päivässä ihan korpuksi, jos en rasvaa sitä. Tämä yllä näkyvä ACO Protecting Body Cream kosteuttaa tehokkaasti ja pitkään (24h), sekä rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa. Erittäin passeli päivittäinen vartalovoide ja plussaa vielä kivasta pakkauksesta.

REPAIRING SKIN OIL

Kun öljyjen samettisen pehmeään tunteeseen jo kerran päästiin, niin pakkohan minun oli ottaa tähän vielä toinenkin loistoöljy ACOlta. Näillä kuivilla talvikeleillä ihoni tuntuu ajoittain kaipaavan vartalovoiteen tilalta tai rinnalle entistäkin kosteuttavampaa tuotetta ja siinä kohtaa olen kääntynyt yllätys yllätys öljyjen puoleen. ACO Repairing Skin Oil on kuivaöljy, joka sisältää luonnollisia raaka-aineita, jotka auttavat ihon luonnollisessa korjausprosessissa. Erinomaisen kosteutuksen lisäksi tuote lupaa vähentää olemassa olevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä sekä estää venymäarpien syntymistä. Tämä olisi siis varmasti ollut ihan omiaan raskauden aikana, mutta kyllä tätä näin raskauden jälkeenkin mielellään läträä. Kaiken edellä mainitun lisäksi tuote tasoittaa myös ihon väriä sekä silottaa ikääntyvää ihoa. Jatkoon!

Kiitos vielä ACO ja ACO gang viime vuodesta, se oli huippu!

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Jenna
  January 25, 2020

  Mistä kuvissa näkyvä beige mekko on? <3

 • Merja
  January 25, 2020

  Ihan huippuja tuotteita. Sekä hinta että laatu. Sain tänään apteekista näytteen uudesta itseruskettavasta tuotteesta. Isohko putkilo, n. 16,- tuoksuton, ihana levittää, sopii myös kasvoille, täysi kymppi.

  • kaisaturunen
   January 26, 2020

   ACO on kyllä kokonaisuutena paras ihonhoitobrändi! 🙂 Ja super luotettava!

 • Tipi
  March 22, 2020

  Ihan järkyttävää tavaraa. Voiteissa on todella tunkkainen haju, pää kipeä ja silmät vuotavat. Sinuna varoisin. Ei todellakaan herkkäihoisille. Enkä osta enää ikinä.

  • kaisaturunen
   March 22, 2020

   Kosmetiikan osalta meillä ihmisillä on, kuten monessakin asiassa erilaisia mielipiteitä. Tämä on omani ja kommentista selviää sinun. Kiitos siitä, osaan kyllä itse päättää mikä minulle on vaarallista ja mikä ei. En koskaan tekisi yhteistyötä saati brändilähettiläsyhteistyötä tuotteiden tai palveluiden osalta, joita en a. itse käytä b. joihin en usko tai luota. Aco on minulle jo vuosien takaa tuttu ja luotan siihen niin itselläni kuin perheenjäsenilläni käytettynä.

 • Satu
  February 11, 2021

  Kiva, että olet pystynyt keskittymään pitkäaikaisempiin yhteistyöprojekteihin. Itselleni nuo tuotteet eivät ole kovin tuttuja, mutta on hienoa että olet päässyt tutustumaan siihen miten heidän tuotekehitys tapahtuu. Tsemppiä sinulle työjuttuihin ja kaikkeen muuhun!

Previous
4x tee se itse -ideaa lasten syntymäpäiville
Vuoteni ACO brändilähettiläänä