Wanted: new everyday bag

Alexander Mcqueen / 2OR+BYYAT / Coccinelle / Alexander Wang  / Coccinelle / Alexander Wang / Rochas / Filippa K

Puhuin viimepostauksessa haaveilevani uudesta laukusta ja joku ehti jo utelemaan, mikä tämä unelmalaukkuni on. Olen tainnut joskus mainitakin, etten ole mikään merkkilaukkutyttö. En voi kieltää etteikö monet merkkilaukut olisi upeita, mutta en ole koskaan kokenut tarvetta hankkia niitä. Minulla ei ole ollut mitään suosikkimerkkiä, jonka tuotteita olisin himoinnut. Tälläkään kertaa en ole etsimässä mitään tiettyä vaan tilanne on se, että hyvin palvellut Aldon laukkuni alkaa kolmen vuoden aktiivisen käytön jälkeen vetelmään viimeisiään. On siis aika satsata uuteen mustaan laukkuun.

Ylläolevasta kollaasista näkyy aika selkeästi minkälaista laukkua ollaan hakemassa. Minua viehättää satchel/tote-mallit, suhteellisen yksinkertaiset yksityiskohdat ja kaksi eri kantomahdollisuutta. Pinta saa olla kaikkea mattapintaisen nahan, kiiltonahan ja kuosillisen nahan väliltä. Näiden yhdistelmätkin kelpaa. Kollaasin laukuista puolet menee yli budjettini, mutta löytyy sieltä pari erittäin potentiaalistakin vaihtoehtoa. Aldon laukkua hankkiessa budjettini oli vielä pienempi ja silloin panostin siihen, että materiaali oli nahkaa. Nyt budjetti on hieman kasvanut, mutta ei niin suuriin mittakaavoihin, että voisin surutta ostaa noita tuhannen euron laukkuja. Kaikkein mieluiten ostaisin suomalaista designia ja tykkäänkin kovasti tuosta 2or+byyatin laukusta, mutta siitä puuttuu siitä puuttuu se pidempi hihna.

Arvaako kukaa mihin laukkuun olen kallistumassa?

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • eeva
  December 6, 2012

  Wangin molemmat yksilöt, erityisesti kiiltonahkainen, ois ainakin mun makuun aivan täydellisiä.. Toivottavasti valitset jomman kumman niistä!

 • Maria
  December 6, 2012

  Minähän se utelin. 😉 Kivoja hei! Eniten itseäni miellyttää noista juurikin tuo 2OR+YAAT:in sekä FilippaK:n laukut, mutta paha sanoa, mikä eniten olis sun mieleen. Villinä veikkauksena vaikkapa tuo FilippaK!

 • Trine
  December 19, 2012

  Myös täällä arkilaukun metsästys käynnissä, ja kriteerinä aito nahka.

  OSaatko sanoa, mistä tuota Filippa K.n laukkua on mustana saatavilla nettikaupsta? Nellystä löytyisi vain ruskeana. Ihanaa joulun aikaa!

Previous
Keep it or not? – MMM x H&M
Wanted: new everyday bag