SI MODA ASU SEP22 2013 SI MODA ASU SEP22 2013 SI MODA ASU SEP22 2013 03SI MODA ASU SEP22 2013 OLYMPUS DIGITAL CAMERA mekko Kappahl* // kengät Zara // neuletakki Monki* // laukku COS

(*saatu blogin kautta)

Oikeasti mielin laittaa postauksen otsikoksi “somettaja”, mutta kiitos eilisen hömppäleffan päässä soi Natasha Bedingfieldin A little too much, joten lainasin siitä rivin. Mitenkään harkittua tämä puhelin kädessä seisoskelu ei ollut, vaan olin itse asiassa kartanlukijana, kun etsimme eilistä brunssipaikkaa.

Asusta voisin sanoa muutaman sanan. Olen turvautunut tähän kokonaisuuteen suhteellisen monena työpäivänä, koska se on samanaikaisesti todella vaivaton, mutta silti ajankohtainen. Tykkään yöpaitamaisesta mekosta yhdistettynä pitkään neuletakkiin, joka sekin jollain tapaa muistuttaa enemmän koti- kuin työvaatetta. Uudet kengät tuovat asuun ryhtiä ja täytyy kyllä kehaista, että ovat ehdottomasti ne parhaat Zaran kengät jalassa, mitä olen koskaan omistanut! Usein olen Zarassa joutunut jättämään kivat kengät ostamatta juurikin huonon istuvuuden vuoksi.

Muutoin ulko-olemus oli näitä kuvia ottaessa juuri sellainen kuin se sunnuntaina saakin olla. Suuntasin brunssin jälkeen suoraan kampaajan ja meikkaajan tuoliin, joten en turhaan viitsinyt sitä ennen laittautua. Osa teistä on ehkä saanutkin jo vihiä eilisestä työpäivästäni Instagramista (@caseymoda), mutta palataan siihen hiukan myöhemmin.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Milja
  September 23, 2013

  Ihana mekko! leffavinkkejä kaipaillessa, mikäköhän mahtaa olla toi hömppäleffa? 🙂

  • casey
   September 25, 2013

   Kiitos 🙂 Leffa tuli neloselta ja olin nimeltään Rakkaus Lainassa (Something borrowed)!

Previous
One happy girl
We fall out