OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki/coat ZARA // pipo/beanie H&M // laukku/bag COS // kengät/shoes CONVERSE

Viikko viidenkymmenen asu. Käytin tätä yhdistelmää tämän viikon aikana lähes joka päivä.Vaihdoin vain puhtaan paidan ja uudet mustat housut jalkaan. Maailman helpoin ja mukavin asu, joka kuitenkin oli yllättävän siisti. Joskus rennommissa vaatteissa voi tulla hieman rähjäinen olo, mutta tässä ei. Sopi oikein hyvin niin kaupungille kuin Cittariin ruokaostoksille.

Siitä tulikin mieleeni, miten paljon kaipaan entistä lähikauppaani. En voi sietää Citymarketteja ja Prismoja. Niiden loputtomia hyllyvälejä ja laitosmaisuutta, perheitä lauantai-ostoksillaan ja ihmisten järkyttävää hamstraamista “5 einerburgeria eurolla” -tarjouksen sattuessa eteen. En sano, että K-marketissa ei olisi ollut vastaavia tarjouksia, mutta jotenkin kyseisessä kaupassa oli paljon miellyttävämpi asioida. Valikoima tuntui myös olevan parempi ja laatuun oli panostettu, vaikka neliöitä oli alle puolet verrattuna näihin jättimarketteihin. Myyjäänkin törmäsi joka reissulla, kun Cittarissa ne ovat mystisesti hävinneet hyllylabyrinttiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citymarketissa tuleekin asioitua melko harvoin, vaikka se lähin, isompi ruokakauppa meillä onkin. Tällä viikolla kävin sieltä hakemassa kuusen, joka eilen joulusiivouksen jälkeen koottiin. Tämä on itse asiassa ensimmäinen joulukuusi, joka meillä on koskaan ollut ja sen kyllä huomasi koristeiden määrässä. Tänään piti hakea hieman täytettä, kun puu näytti niin alastomalta. Minun onnekseni koristeita myytiin jo nyt -60% alennuksella. Kuvia kuusesta ja muista joulukoristeita tulossa myöhemmin. Nyt suuntaan sohvalle, otan suklaata kaveriksi ja laitan jonkun ohjelman pyörimään.

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Joulun teema?