Weekday & Monki AW13-14

Kävin viikolla useammallakin showroomilla tutustumassa ensi syksyn ja talven mallistoihin. Niimpä niin, heti kun ensimmäiset pilkahdukset keväästä on havaittavissa blogit alkavat jauhaa syysmallistoista. Näin se kierto vaan valitettavasti menee, mutta itse en pidä sitä ollenkaan huonona. Monet trendit kestävät useamman sesongin ajan ja siksi nämä uudet mallistot ovat paras tapa tutkia sitä, mitkä ovat niitä ns. kannattavia trendiostoksia. Aika harva kuitenkaan hamuaa kaappiinsa jotain, josta haluaa sitten parin kuukauden päästä eroon.

Weekdayn mallistossakin oli nähtävillä trendejä, jotka jatkavat kulkuaan edellisistä sesongeista; neonvärit, läpinäkyvyys, foliomainen sekä hologrammimainen kiilto. Ne ovat tietysti saaneet uuden sesongin tullen hieman uusia ilmenemismuotoja. Hologrammimainen kiilto on siirtynyt aurinkolaseista reppuun ja foliomaiset kankaat ovat tikattuja. Neonkeltainen on ehkä kevään suosituin tehosteväri, mutta syksyllä sävy kääntyy selkeästi vihreämpään.

SI MODA WEEKDAY AW 2013SI MODA WEEKDAY AW 2013 SI MODA WEEKDAY AW 2013OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA WEEKDAY AW 2013 SI MODA WEEKDAY AW 2013Monkin syksyyn mahtuu monia erilaisia kuoseja, printtejä ja näyttäviä yksityiskohtia. Kevät sesongin hitti, leopardikuvio, näkyy mm. kiiltonahkaisissa asusteissa. Tikattuja kiekurakuvioita on nähty erityisesti nahkaisissa tuotteissa, mutta nyt ne ovat siirtyneet pehmeisiin koltsivaatteisiin. Näyttävät, pienistä kivistä tehdyt korvakorut löysivät uuden paikan puseron miehustasta.SI MODA MONKI AW 2013SI MODA MONKI AW 2013SI MODA MONKI AW 2013SI MODA MONKI AW 2013SI MODA MONKI AW 2013SI MODA MONKI AW 2013

Itse olin iloinen, että voin syksylläkin fiilistellä ja piristää asujani neonväreillä. Myös sisäinen harakkani myöhäili tyytyväisenä, kun huomasin miten paljon kiiltäviä materiaaleja oli luvassa myös seuraavaan sesonkiin. Yksi ehdoton must -hankintakin taisi löytyä, mutta se oli enemmänkin perusmallistoon kuuluva kuin trendituote. Oma pukeutumiseni perustuu kuitenkin pääosin niihin perinteisiin vaatekappaleisiin, joita sitten maustetaan hieman erikoisemmilla jutuilla.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Making of
Weekday & Monki AW13-14