Weekend mood

SI MODA WEEKEND 1Olen tänään tainnut puhua jo kolme kertaa lauantaista, on ollut niin lauantaifiilis! Minillä oli taas perjantai vapaa päiväkodista, joten lähdettiin jo aamusta Ikeaan ja Hulluille Päiville. Kunnianhimoinen idea oli käydä myös kevätmessuilla, mutta ihan suoraan sanoen puhti loppui sinne hullujen kassoille. Viikonloppuna ajattelin kelien salliessa kuvailla hieman uutta materiaalia blogiin, pestä terassin ja jatkaa jo aloitettua kevätsiivousta.

Kevätsiivouksella tarkoitan nyt perussiivouksen lisäksi kaikkien kaappien järjestämistä (i know, hullun hommaa). Olen lievästi sanottua hieman neuroottinen tavaroiden järjestelijä ja nautin suunnattomasti siitä, että tiedän missä kaikki tavarani ovat (myös ne arkistoidut vanhat paperit jne.). Mutta on tästä neuroosista hyötyäkin. Kun jaksaa järjestää kaapit säännöllisin väliajoin, turhaa tavaraa ei ehdi kertyä niin paljon. Vaatekaappien siivouksen jälkeen pukeutusinspiraatiokin nousee ihan uusille leveleille.

SI MODA WEEKEND 5SI MODA WEEKEND 2SI MODA WEEKEND 4SI MODA WEEKEND 3Nämä kuvat eivät varsinaisesti liity päivään tai kevätsiivoukseen, mutta viikonloppufiilikseen kyllä. Tuoreet tulppaanit pöydällä, aikomus kokata jotain herkullista arkiruokia mutkikkaampaa ja nukkua hieman pidempään. Jalkaan en aio vetää lenkkareita kummempaa, korkkarit jäävät tänä viikonloppuna kaappiin. Rennot päivät edessä siis. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tuuhea kampaamotukka kihartimella