SI MODA ASU SEP30 2015 2SI MODA ASU SEP30 2015 5

Tässä yksi täysin rehellinen päivänasu. Siis sellainen, jossa kuljin aamusta iltaan. Kaikki blogiin kuvatut asuvat ovat tietenkin olleet jonain päivinä päälläni, mutta en välttämättä ole juossut niissä paikasta ja tapaamisesta toiseen. Kiireisimpinä päivinä suosin ehdottomasti mukavia matalia kenkiä, mutta saatan kuljettaa korkokenkiä laukussa ja vaihtaa ne kuvien oton/tilaisuuksien ajaksi jalkaan. Joskus riisun myös “ei asuun kuuluvan” päällystakin hetkeksi pois. Toki käytän korkokenkiä muutenkin kuin kuvissa, mutta ymmärsitte varmasti pointtini. Minulta on monesti pyydetty niitä todellisia päivänasuja ja tämä on nyt nimenomaan sellainen. Joku odotti ehkä jotain juoksutrikoista ja hupparista koostuvaa kotiäitilookia, mutta en oikeastaan koe tarpeellisiksi kuvata niitä tänne, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Onhan se totta, että yli 50% ajastani liikun enemmän tai vähemmän rähjäisen näköisenä niin sanotuissa kotivaatteissa, mutta jos kävisin normaalisti esimerkiksi 8-16 päivätyössä näyttäisivät asuni viisi kertaa viikossa suurin piirtein tältä. Siistiä, mutta silti helppoa ja mukavaa. Kotoa töitä tehdessä sitä helposti “unohtaa” aamulla laittautua (ja pukeutua päivävaatteisiin). Onneksi työhöni kuuluu kuitenkin myös paljon sellaisia menoja, joita varten vaivauduin vaihtamaan yöpuvun ja kotiasut pois.

SI MODA ASU SEP30 2015 7SI MODA ASU SEP30 2015 0SI MODA ASU SEP30 2015 4

Kuvissa näkyvästä hameesta täytyy sanoa sen verran, että tämä on yksi parhaista löydöistäni vähään aikaan. Satuin bongaamaan aitonahkaisen kynähameen muutama viikko sitten kirpparilta KOLMEN euron hintaa ja juuri omassa koossani. Eipä siinä kauheasti mietitty ottaisiko vai jättäisikö. Tämä on jo toinen nahkahameeni kirpparilta. Nykyisin en kirppisshoppaile vaatteita enää siihen tahtiin kuin aikaisemmin, mutta ehkä on välillä syytä piipahtaa tsekkaamassa ne parhaat paikat läpi. Jos vaikka sattuu tekemään vastaavanlaisia löytöjä.

ps. Mi Casan puolella pyörähtää tänään käyntiin taloblogin ihka ensimmäinen arvonta. Suosittelen kurkkaamaan, jotain ihanaa ja marmorista olisi nimittäin tarjolla!

SI MODA ASU SEP30 2015 1SI MODA ASU SEP30 2015 6

skirt 2HAND
shoes ADIDAS
t-shirt GAP (*Zalando)
knit CUBUS
photos: Sara/Tickle your fancy
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Jenni
  September 30, 2015

  Wau! Vitsi mikä löytö!!!

  • Kaisa
   October 1, 2015

   Eikö! Joskus ne kirpparit yllättää 🙂

 • Violah
  September 30, 2015

  Millä kirppareilla yleensä käyt pääkaupunkiseudulla? 🙂

 • Juuls
  September 30, 2015

  Onnekas kun olet tuollaisen löydön tehnyt kirpputorilta 🙂 ja kiva nähdä näitäkin oikeita päivän asuja eikä vain niitä jotka on erikseen käyty kuvaamassa.. Tyylikäs on tämä asu, jos sopisi itselleni niin voisin kopioida.. Nyt tyydyn vain ihailemaan tyyliä 🙂

  • Kaisa
   October 1, 2015

   Kiitos 🙂 Oli kyllä hyvä löytö! Joo ja tosiaan kyllä näitä aina välillä napataan, jos sattuu sopiva sauma kesken päivän. Monesti kuvaustilanteet ovat enemmän harkittuja, koska silloin olen saanut lapsen hoitoon hetkeksi yms. ps. Loppuviikosta tulossa toinen rehellinen päivän asu minin kera!

 • Mikaela
  October 1, 2015

  Ah mäkin oon ettiny tontyylistä nahkahametta! Toivottavasti löytäisin ku näyttää niin kivalta! 🙂

  • Kaisa
   October 1, 2015

   Tää oli kyllä huippulöytö! Mut hei ainakin Zarassa ja esim Asoksella olen vastaavia nähnyt 🙂

   • Mikaela
    October 1, 2015

    Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kattelemassa! 🙂

 • Saana
  October 2, 2015

  Siis wautsi. Mä tahdon samanlaisen, onko antaa suoraa linkkiä jos löytyy / olet huomannut vastaavan jossakin? Kiitos.

Previous
Marmoria – arvonta