when its all said and done

Perhosia vatsassa, jännitys tiivistyy ja astun huoneeseen tuomarien eteen. Siitä ei enää puuttunut kuin se sininen idols-lätkä ja se, että minun olisi pitänyt alkaa laulamaan. Ehei onneksi, mutta silti ehkä yksi jäätävimpiä tilanteita missä olen ollut 😀 Koko aamupäivä ja päiväkin itse asiassa meni siis NRJ fashion awards jury-tilaisuudessa. Vaatteet istuivat ihan kiitettävästi ja oli hauskaa ekaa kertaa elämässä oikeasti miettiä tulevaa catwalkia ja näytöstä. Sain kauniit ja ihanat mallitytöt itselleni ja me löydettiin nopeasti yhteinen sävel. Toivotaan, että näytöksestä tulee upea. Ja miksei tulisi, kun siellä on 10 hienoa työtä. Oli mahtavaa nähdä tänään muiden työt ja ihastella mitä muut ovat saaneet aikaiseksi. Tosi erilaisia töitä ja huippu ideoita kaikilla. Nyt on semmoinen olo, että oon kaiken itsestäni antanu ja kaiken sanottavani sanonu (minkä siis änkytykseltäni tuomareille sain aikaiseksi). Erityiskiitos ja terkut vielä Katjalle, joka oli tänään jeesailemassa minua ja muita kilpailijoita siellä 🙂 Nyt lähden salille rentoutumaan ja sitten takaisin sorvin ääreen. Pitäähän sitä jotain itsellekin keskiviikon näytökseen vääntää!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Fashion-Hegemony
  November 6, 2011

  mieletön paita!:)

 • Katja
  November 6, 2011

  🙂 kiitos! tulin ihan tosi hyvälle mielelle! Tänään oli kyllä hauska päivä ja tykkäsin kyllä tosi paljon sun asuista! tsemppiä keskiviikkoon ja siellä nähdään sitten(ps. pidetään bäkkärillä huolta vaatteista!!)! :))

  • Casey
   November 6, 2011

   heh 🙂 oli kiva viimein jutella livenä ja olit kyllä iso henkinen tuki 🙂 jee,keskiviikkona sit!

 • Varpu
  November 7, 2011

  Pitipä tulla nyt kurkkaamaan sun blogi 🙂 Huh oli tosiaan kiva mutta jännä päivä eilen, jotenki ei edes tajunnut kuinka paljon sittenkin jännitti ennen kuin se oli ohi. Sun siivet oli kyllä mahtavat! Keskiviikkona nähdään 🙂

Previous
for a change
when its all said and done