White & Gold

mekko Zara, vyö 2hand, kengät jenkeistä, huivi&laukku äitin

Nyt on sellainen tilanne, että en tiedä itkeäkö vai nauraako. En ole ehtinyt blogiani päivittelemään, koska hääkiireet ovat vieneet kaiken aikani. Se ei kuitenkaan ole niin vakava asia, että itkettäisi, mutta joku muu on. Pesula meni nimittäin pilaamaan tulevan mieheni puvun, kivasti näin pari päivää ennen häitä. Se kutistui niin paljon ettei takki mahdu päälle. Me vielä erikseen varmisteltiin, että eihän se vaan kutistu ja miten kävikään. Eihän siinä mitään, jos kyse olisi kaupasta ostetusta massapuvusta, mutta kun tämä on tehty mittatilauksena. Tilanne sai meidän molemmat aluksi raivon partaalle, sitten itkun partaalle ja lopulta naurettiin vedet silmissä, koska eihän tämmöistä kenellekään tapahdu. Korvauskäsittely saa nyt odottaa hetken, mutta kyllä se pesula on meille puvun velkaa. Sormet ristiin joka iikka, että me löydetään huomenna hyvä uusi puku!

Kuvituksena tälle epäonniselle tarinalle sunnuntain rippijuhla-asua. Zaran mekko löytyi alennusmyynneistä epänormaalin suurella alelapulla varustettuna. 70 euron mekko irtosi nyt pikkaisen päälle kolmella kympillä. Tykkään kovasti noista kultaisista niiteistä, joita on täynnä myös koko keskitakasauma.

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Erika
  July 18, 2012

  No voi hyvänen aika!!!! Todellakin saa maksaa kaikki, vielä mittatilauksena tehty. Mun mielestä typerää sanoa, että ei kutistu jos siihen on pienikin mahdollisuus.. Toivottavasti löydätte hyvän puvun miekkoselle 🙂 !!

 • venla
  July 18, 2012

  sulla ! ON ! todella ! kiva ! tyyli !!!! täältä saa melkeen joka päivä loistavaa inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja olen jopa tuunannut erään hameen blogisi ansiosta ja ihan vielä käyttö kelpoiseksi !! KIITOS !! keep it going !

  juuustloooveeeit.blogspot.com

 • Joy
  July 18, 2012

  Voi ei, voin vaan kuvitella ketutuksen määrän!!! Mutta hieno asenne, että nyt ei auta muu kuin etsiä mahdollisimman hyvä tilalle. Tsemppiä paljon, varmasti löytyy hyvä tilalle!

 • Susanna89
  July 18, 2012

  Kivoja tyylejä! harmi juttu toivottavasti löytyy uusi ja mahdollisesti vieläkin hienompi puku 🙂 ja vaatikaa ihmeessä korvaamaan vahinko

 • Maija
  July 19, 2012

  Kamalaa!! Säikähdin jo tota lausetta “pesula meni nimittäin pilaamaan…” lukiessa että sun häämekolles ois käyny jotain! Tosin miks se ois ollu pesulassa mut kumminki 😀 Toivottavasti teille ei muita ikäviä yllätyksiä satu, vaan häät menee hyvin 🙂

 • Elina
  July 19, 2012

  No voi ny harmi :/ hitsin pesula! Mutta toivottavasti löydätte uuden ja hienon puvun (: ja tosi kiva toi sun mekko!

 • lifelover
  July 19, 2012

  Joko alkaa jännittää ?:p

 • Saija
  July 19, 2012

  voi harmi !!! toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin 🙂 rippijuhla-asusi oli upee 🙂

 • Saara
  July 30, 2012

  Aivan upea asu!:) Olen nyt vähän aikaa seuraillut blogiasi ja olen jäänyt täysin koukkuun:)

Previous
Wedding clutch
White & Gold