SI MODA ASU APR20 2015 17

Tuntuu, että olen lukenut lähemmäs kymmenestä eri blogista parin viime viikon aikana tarinan valkoisista farkuista. Siitä miten ne ovat niin freesin näköiset pimeän talven jälkeen, siitä miten ne koetaan hyvin araksi vaatekappaleeksi ja siitä miten ne koetaan myös äärimmäisen epäimarteleviksi, jos on onnistunut keräämään yhtään lihasmassaa reisiin. Minulle valkoiset farkut ovat olleet jo pitkään se klassinen housupari kaapissani. Talvisin en niitä kovinkaan usein pidä, mutta keväällä ja kesällä kyllä. Ne ovat minustakin ihanan raikkaan näköiset, mutta toki arat ja helposti likaantuvat.

SI MODA ASU APR20 2015 1SI MODA ASU APR20 2015 14SI MODA ASU APR20 2015 5

Tällä hetkellä minulta löytyy kahdet valkoiset farkut, joita molempia olen itse asiassa tuunannut hieman. Koen, että ihan vaan pelkät valkoiset farkut saattavat näyttää hyvinkin tönköiltä (?) ja nimenomaan antaa ylimääräistä huomiota reisille. Tämä voi toki johtua ihan vaan siitä, että malli ei ole sopiva. Siksi onkin erityisen tärkeää löytää se itselleen sopiva malli. Vaikka omat reiteni ovat suhteellisen sirot ja nämä valkoiset farkkuni hyvin istuvat, tuntuvat reiteni kuitenkin korostuvan näissä enemmän kuin esimerkiksi mustissa housuissa. Siitä syystä on hyvä keskittää huomio muualle. Enkä nyt tarkoita niitä tomaattitahroja tai mustuneita lahkeita, vaan esimerkiksi kulutuksia.

Nämä polvikulutukset tuunasin viime kesänä ja sen jälkeen olen käyttänyt näitä farkkuja huomattavasti useammin. Vaikka nämä eivät ihan täysin rikki polvista olekaan, niin jo pieni vilaus ihoa tekee farkuista (reisistä) huomattavasti kevyemmän näköiset. Kulutusten tekeminen itse ei todellakaan ole vaikeaa. Niillä saa nopeasti tuunattua vanhoista farkuista ihan uuden näköiset. Ohjeet farkkujen tuunaukseen löytyy täältä.

Kuvattiin eilen sattumalta myös ne toiset valkoiset farkkuni, joten otetaan tällä viikolla vielä uudemman katsaus siihen, minkälaisia yhdistelmiä minä suosin valkoisten farkkujen kaverina. Mitäs mieltä siellä ollaan valkoisista farkuista?

 

SI MODA ASU APR20 2015 6SI MODA ASU APR20 2015 15SI MODA ASU APR20 2015 21

takki&laukku/coat&bag LINDEX*
farkut/jeans GINA TRICOT+DIY
neule/knit H&M
kengät/shoes DUNE
aurinkolasti/sunnies LINDEX*
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Ansku
  April 20, 2015

  Joo mä tykkään kyllä valkoisista. Ja kausikin tuli korkattua vähän aika sitten! Mä en juuri käytä valkoisia housuja talvella, en vaan osaa. Ehkä ensi talvena voisikin ottaa haasteeksi käyttää niitä monipuolisemmin.

  • Kaisa
   April 23, 2015

   Löysin pinterestistä pari tosi kivaa valkoistafarkkuasua talveksi. Pakko kokeilla myös ensi talvena munkin 🙂 Mutta nyt nautitaan ensin pitkään ja hartaasti tulevasta kesästä <3

 • Qjs
  April 21, 2015

  Kivalta näyttää sulla ja muillakin! Itse haaveilen kokovalkoisesta asukokonaisuudesta, mutta ainakaan vielä ei ole tullut sopivia yksilöitä vastaan. Mulla ongelmana on juurikin noi pulleat reidet ja yhdistettyinä muutenkin tukevaan olemukseeni, mutta kapeisiin sääriin ja nilkkoihin niin juuri tuntuu, että epämääräisyydet korostuvat liikaa.. Yritin kaivaa vanhoja teiniajoilta jääneitä valkoisia farkkuja noin vuosi sitten varastostakin, mutta harmikseni olinkin myynyt ne kirpparilla..

  • Kaisa
   April 23, 2015

   No voi harmi, ei auta muu kuin jatkaa etsintöjä. Oliskohan jotkut hieman vajaamittaiset sulle kivat, niin korostuisivat kauniit sääret ja nilkat? 😉

Previous
Best of the week