100% silkki ei voi koskaan olla huono asia, ei myöskään housuissa. Olen “säästellyt” näitä viime kesän alelöytö-pöksyjä nyt vajaan vuoden verran ja odotellut sitä oikeaa käyttöhetkeä. Tänään päätin, että nyt, jos ei koskaan, on niiden vuoro. Ovathan ne arat jne. mutta turhaa noin ihania housuja on vain kaapissa pidellä. On ehkä kaunein housupari, jopa kaunein vaatekappale, minkä omistan. Tuulinen sää ei ollut kovinkaan suopea kuville, koska housut liimautuivat jalkoihini joka toinen sekunti. Tässä otoksessa niiden oikea malli näkyy kuitenkin aika kivasti. Tällä hetkellä printillisiä silkkihousuja näyttää löytyvän useastakin paikasta. Kollaasin omat ovat Etron mallistosta ja ehkä vähän tyyriitä ainakin minun budjetilleni.

Kuvat: Teemu, Net-A-Porter, Style.com

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • annip
  April 15, 2012

  En välttämättä itse osaisi pökiä käyttää, mutta kieltämättä ne näyttävät upeilta kuvassa! 🙂

 • Tanja
  April 15, 2012

  Millon julkaset GaGa lippujen voittajan?:) ois kiva tietää ennen ku ne tulee huomenna myyntiin

  • Casey
   April 15, 2012

   tänään illalla tai huomen aamulla (ennen kun ne myyntiin tulee) 🙂

 • Ronja
  April 15, 2012

  Luin tänään sun blogia ekaa kertaa kunnolla ja sul on just ihana tyyli ja parhaita postauksii!! 😀 must on mahtavaa kun postaat välillä noita ruokajuttuja, itekkin tykkään laittaa ruokaa. Ihana blogi, odotan innolla uusia postauksia ja mielellään päivän asu- kuvia plus niitä ruokajuttuja! :):):)

  • Casey
   April 15, 2012

   hei kiva kuulla ja kiitos 🙂 mä ajattelinkin ehkä tehdä pientä galluppia mitkä on niitä suosituimpia postauksia. Ite tykkään kovasti asujutuista, mutta myös ruokajutut on mieluisia tehdä!

Previous
Cubus & Candy Colors
WIDE AND WINDY