SI MODA ASU NOV4 2015 1

Onneksi kuvattiin eilen eikä tänään, koska ulkona on taas ärsyttävän harmaa keli. Eilen saatiin nauttia upeasta aurinkoisesta syyspäivästä. Se tarjosi kuvaamiseen mitä kauneimman valon, eikä tarvinnut palella! Fiilistelin näitä uudella vihreällä villikortilla varustettuja asukuvia jo eilen Snapchatin puolella (@caseykaisa). En tiedä onko se tuo vihreä mätsäävä ovi vai mikä, mutta näistä tuli mun mielestä ihan superkivoja!

SI MODA ASU NOV4 2015 3SI MODA ASU NOV4 2015 10SI MODA ASU NOV4 2015 8SI MODA ASU NOV4 2015 00

Mitään järkevää sanottavaa minulla ei tänään ole. Välillä panikoin, että on pakko saada kirjoitettua kunnon tekstejä tänne blogiin, mutta ei kai sitä aina ole? Tänään on ollut rento päivä. Käytiin minin kanssa aamulla taaperojumpassa ja syötiin yhdessä lounasta. Äsken tein tehokkaan parin tunnin työpäivän neidin vedellessä sikeitä. Nyt on lapsen energiatasot taas täytetty ja meno sen mukaista. Täytyy siis sulkea läppäri. Huomenna suuntaan Helsinkiin työjuttujen merkeissä, mutta ajastin teille pitkästä aikaa yhden reseptin luettavaksi. Suosittelen testamaan, jos olette punajuuren ystäviä!

SI MODA ASU NOV4 2015 2SI MODA ASU NOV4 2015 6

coat H&M
pants GINA TRICOT
shoes NILSON
sunnies LE SPECS
bag ALL SAINTS
photos: my sister / edited by me
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Viivi
  November 6, 2015

  Hei, ei todellakaan aina tarvi jaksaa näpytellä mitään kummempaa! Itse aina luen kiireessä kaikki postaukset (neiti 9kk täällä harjottelee kiipeilyä..), mutta kommenttia tulee jätettyä niin harvoin. Uskon, et monella tilanne sama, ja puhelimella tää on melko “hankalaa”. Joten toivottavasti kommenttien vähäisyys ei lannista sua, täällä me silti ollaan 🙂

  • Kaisa
   November 7, 2015

   Kiitos, että ehdit ja jaksoit tällä kertaa näpytellä tämän! Kyllähän se välillä “ärsyttää”, kun ei saa vastakaikua, mutta statistiikoista onneksi näen, että täällä te yhä olette 🙂 Itse myönnän kyllä olevani aivan yhtä surkea kommentoimaan muiden blogeihin, joten en siksi kehtaa tästä aiheesta edes valittaa!

Previous
October looks