Winter florals

SI MODA ASU DEC17 2013kengät Zalando* // korvakorut H&M // kimono Indiska*

(*saatu blogin kautta)

Vietin juuri äsken erittäin naurupitoisen illan muutamien blogityttöjen seurassa. Kyseessä olivat tämän vuoden ainoat pikkujouluni! Päälle valikoitui Indiskalta saatu ihastuttava kimonotakki. Se muistuttaa hyvällä tavalla hieman yöpaitaa ja sen kukkakuvio sopii värinsä puolesta erinomaisesti talveen. Tämä “talvikukkakuosi”-trendi onkin ollut yksi, jota olen kovasti halunnut päästä testaamaan. Puseron malli sopii kuin nakutettu vauvamasun kanssa, mutta näyttää varmasti kivalta myös ilman.

Kimonon seuraksi valitsin värimaailmaan sopivat korvakorut ja lakkasin kynteni kahdella eri hopealakalla. Kuvassa näkyvät kengät vaihtuivat toisiin juuri ennen lähtöä, mutta nämäkin olisivat olleet oikein passelit. Joku ehkä kauhistelee siellä miten oikein jaksan vielä tässä vaiheessa kävellä korkojen kanssa, mutta itselleni korottomien kenkien käyttö on itse asiassa aiheuttanut enemmän selkäkipuja kuin korollisten. Siksi olen pyrkinyt käyttämään niitä vuorotellen ja tietysti välttänyt korkoja sellaisina päivinä, jolloin olen tiennyt joutuvani kävelemään paljon. On kyllä välillä huvittavaa seurata ihmisten ilmeitä, kun he katsovat ensin mahaani ja sen jälkeen kenkiäni 😀 Laitokselle ajattelin lähteä ihan lenkkareissa…

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Tuuli
    December 18, 2013

    Vitsit mua aina jännittää tulla katsomaan sun blogia, joko se pikkuinen sieltä jo olisikin syntynyt! Tsemppiä loppuraskauteen ja ihana nähdä sulla aina upeita asuja, vaikka ison vatsan kanssa moni voisikin tyytyä vain niihin kaikkein mukavimpiin.

Previous
Monday randoms
Winter florals