SI MODA ASU DEC29 2014 6SI MODA ASU DEC29 2014 1

takki/jacket & tekoturkis/fake fur GINA TRICOT* // housut/pants LINDEX* // kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*)

(*saatu/gifted)

SI MODA ASU DEC29 2014 2SI MODA ASU DEC29 2014 00SI MODA ASU DEC29 2014 4

Home sweet home! Vaiherikkaan kotimatkan jälkeen ollaan vihdoin päästy kaikkine matkalaukkuinemme takaisin pääkaupunkiseudulle. Ensin hukkuivat minun kotiavaimet, jotka tosin bongasimme ikkunan kautta roikkuvan yhä eteisen naulassa. Olin unohtanut ottaa ne kokonaan mukaan reissulle. Ei siinä vielä mitään, mutta sitten katosivat myös ne ainoat jäljellä olevat avaimet. Muutaman kirosanan saattelemana ja raivokkaan penkomisen tuloksena ne onneksi löytyivät lopulta likapyykkikassista…

Mutta nyt tosiaan täällä. Hieman flunssaisena yhä, joten pyhitän tämän(kin) illan vielä levolle. Huomenna purkaan loput tavarat ja käyn mahdollisesti pyörähtämässä keskustassa tsekkaamassa ale-tarjontaa. Kuulemma siellä on ollut melkoinen hulina. Oletteko te jo ehtineet alennusmyynteihin vai jätättekö suosiolla väliin?

ps. Vihdoin alkaa uusi kamera tulla tutuksi ja kuvien ottamiseen tulla pientä rutiinia. Huomaatteko laadussa eroa entiseen?

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • milja
  December 30, 2014

  Toi tekoturkiskaulus on ihana! 🙂 Onkohan se ihan puhtaan valkoinen?

 • milja
  December 30, 2014

  Toi tekoturkiskaulus on ihana! 🙂 Onkohan se ihan puhtaanvalkoinen?

  • Kaisa
   December 30, 2014

   Kiitos 🙂 On se kyllä ihan puhtaanvalkoinen, mitä nyt siinä on hieman sävyeroja tuomassa aitouden tuntua! Mun mielestä yksi kivoimmista tekoturkiskauluksista mihin oon törmänny!

 • Ansku
  December 30, 2014

  Aiivan ihana asu! Pörröinen takki ja särmikkäät kengät sopii loistavasti yhteen. Tykkään tosi paljon.

Previous
10 x First birthday