Wishlist for Christmas

1. Angora pipo, Lindex / 2. Nimikoru, Nimesi / 3. Lars Kepler – Tulitodistaja, Akateeminen / 4. Lahjakortit / 5. Canon salama, Verkkokauppa / 6. Olympus micro four thirds objektiivi 45mm f/1.8, Verkkokauppa / 7. Pixel kaukolaukaisin, Verkkokauppa / 8. Yöasu, Lindex / 9. Koziol valaisin, Stockmann / 10. Decora kattokruunu, Ellos / 11. By Rydéns valaisin, Stockmann / 12. Lexington pyyhkeet, Stockmann / 13. Kynttilät, H&M home / 14. Satiinityynyliina, H&M home

On mahdollista, että tämmöisten kollaasien tekeminen saa enemmän aikaan ahdistusta kuin joulumieltä, mutta tehty mikä tehty. Itse asiassa nautin tästä sen takia, että rakastan antaa joululahjoja muille. Tätä voi siis silmäillä myös lahjojen antamisen kantilta. Kollaaseihin olen kerännyt asioita, joita on olen ajatellut hankkivani itselleni ja kotiimme. En pidä näitä kaikkia realistisina lahjatoiveina, mutta jos joku keksii kääriä minulle pakettiin uusia valkoisia lakanoita, niin tulen siitä hyvin onnelliseksi.

Nimikorusta olen haaveillut monta vuotta, mutta sen ostaminen itselle tuntuu jotenkin hölmöltä. Minulla oli joskus vaihe, jolloin en jostain syystä pitänyt nimestä kovinkaan paljon, mutta nyt Kaisa tuntuu taas ihanalta ja omalta eli pitäähän sitä päästä korostaa korulla. Sana elektroniikka ei ehkä tule ensimmäisenä lähipiirilleni mieleen, kun pohditaan sopivaa lahjaa, mutta kameran yhteydessä se on napakymppi. Canonin järkkärini kaipailisi ystäväkseen lisäsalamaa ja uutukaiseni Olympus parempaa objetiivia.

Tämän hetkinen kotimme on nyt vuoden vanha, mutta sisustus ontuu yhä. Olohuoneessa on edelleen entisten asukkaiden lamppu ja ruma sellainen. Uusi näyttävä valaisin on ollut hankintalistalla jo pitkään, en vain ole löytänyt sitä täydellistä. Paras joululahja niiden lakanoiden ohella olisi kuitenkin ihana kirja, jota uppoutuisin lukemaan joulupäivänä.

ps. Kannattaa pysyä kuulolla, koska olen juoninut teille pientä joululahja-arvontaa myös 🙂

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • iidam
  November 20, 2012

  Ihanan näköinen lahjalista, bongailen kyllä paljon samoja lahjahaaveita!

  • Casey
   November 20, 2012

   🙂 heh, toivotaan että jotkut näistä käy sitten meillä toteen!

 • Maria
  November 21, 2012

  Onpas kiva lahjalista, monet noista kelpais mullekin. 🙂 Toi nimikoru on muuten ihana! Kauan sellaisesta itsekin haaveilleena – en varmasti myönnä, että Sinkkuelämää-sarjalla olis tän kanssa mitään tekoa 😉 – ostin sen synttärilahjaksi ja ihan itselleni.

  • Casey
   November 21, 2012

   Hah:D mulla on jotenkin vaikeuksia ostaa itselleni se! Eikä kukaan muu ole vielä hoksannut sitä minulle ostaa 😉

   • Maria
    November 21, 2012

    Ehkäpä nyt joku lukee tämän. 😀

Previous
30 days, 4 weeks, 1 month
Wishlist for Christmas